WIOLKA1509
Fanka BB :)
staram sie pisac szybko i mam Iwonke na reku i kurcze ile ja bledow robie.... masakra :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No piszac ze chcialabym dac butle na noc to wlasnie tak jak piszesz. Zreszta Milan i tak by sobie nie poradzil;-)cale szczescie synek je co ma zjesc i w 10 min sprawa zalatwiona;-) A ja karmie piersia ale chcia;abym zeby wreszcie spal w lozeczku sam a tak to sie budzi i juz niestety musze go brac do siebie :-(dlatego mysle o wprowadzeniu modyfikowanego lub jakiejs kaszki na nocFresh83, ja musialam dokarmiac malego mlekiem modyfikowanym przez pierwsze 2 tygodnie jak sie urodzil bo nie mialam wystarczajaco mleka. Potem synek byl tylko na cycu albo na mleku z butli, ktore pompowalam. Od okolo tygodnia mam cos malo mleka, tak wiec musze ponownie dokarmiac synka mlekiem modyfikowanym. Miedzy czasie pompuje czesto w nadziei, ze mleko mi powroci. Chociaz z drugiej strony juz sie zastanawiam czy by malego calkowicie nie przezucic na mleko modifikowane bo maly juz w zasadzie nie dopomina sie cyca. A ty jak karmisz swoje dziecko?
też się nad tym zastanawiam (nie pisałam o tym?) ale myślę tylko o kaszce z glutenem po 4 miesiącu. Mała i tak ładnie śpi, ale nigdy nie mam pewności czy starcza jej składników odżywczych z mojego mleka do rana...mysle o wprowadzeniu modyfikowanego lub jakiejs kaszki na noczeby zapchac na troche ten brzusio;-)
Jak przystopuje z tyciem, to pewnie ruszy na długość. Podobno jest jakaś zależność, że najpierw nabierają dzieciaki masy, a potem przerabiają to na długość.