reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

niuskaa sliczna twoja córeczka!!!
zazdroszcze tych przespanych nocek:tak:;-)

My jutro na badania, w środe szczepienie (wreszcie sie dowiem ile wazy moj szkrab):tak:a teraz idziemy sie kapac!!!Chwalilam sie juz ze w duzej wannie sie kapiemy!!!???:tak:;-)

reklama
mi sie wydaje ze co lekarz to ma inne poglady na temat wprowadzania pokarmow u niemowlakow , tak samo jest z mlekiem krowim jedni zalecaja a inni wrecz mowia ze to trucizna dla dziecka.

zapomnialam pierzecie jeszcze ciuszki w proszku dla niemowlat??? i do kiedy sie tak mniej wiecej uzywa takiego proszku???

niuskaa sliczna twoja córeczka!!!
zazdroszcze tych przespanych nocek:tak:;-)

My jutro na badania, w środe szczepienie (wreszcie sie dowiem ile wazy moj szkrab):tak:a teraz idziemy sie kapac!!!Chwalilam sie juz ze w duzej wannie sie kapiemy!!!???:tak:;-)

Super! My to już od dawna, bo mi się mój pulpecik w wanience nie mieścił :baffled:

my caly czas pierzemy w proszku dla niemowlat i dlugo bedziemy ze wzgledu na atopie mojego synka,wole nie ryzykowac niepotrzebnego podraznienia skory . a zreszta uwazam ze to higieniczniejsze niz te proszki dla nas,ja dodatkowo stosuje plyn do plukania tej samej firmy i wlaczam podwojne plukanie.i jest dobrze.
my juz od miesiaca tez kapiemy sie w wielkiej wannie,Macius ma specjalne siedzonka,by mogl sie pobawic w wodzie bezpiecznie.... bardzo mu to odpowiada,zwlaszcza ze wtedy gdy w nim siedzi moze miec naprawde duzo wody,a to jeszcze bardziej mu odpowiada:-D
moj kochany nadal spi...hehe

reklama
Do góry