reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

reklama
hej:-) moge sie do Was dolaczyc?? moja corcia jest z 26 wrzesnia :-) juz ja wykapalam i spi sobie slodko :-) pozniej jeszcze mleczko i dalej spanko:-)

mamusie ma pytanie:
ja urodzilam w irlandii i tu nie wystawia sie tak jak w polsce dziecku ksiazeczki zdrowia a mamy zamiar teraz wracac do polski i zastanawiam sie czy w polsce mi taka ksiazeczke wystawia czy bede miala z tym jakies problemy? widze tu kilka mam z zagranicy, moze wiecie...

ale masz fajnie Niuskaa , moja coreczka jest o 9 dni starsza od twojej a zasypia dopiero okolo 23 a wstaje o 7 rano i miedzi czase budzi sie jakies 5 razy a w ciagu dnia ma 3 drzemki po 30 minut.

hej:-) moge sie do Was dolaczyc?? moja corcia jest z 26 wrzesnia :-) juz ja wykapalam i spi sobie slodko :-) pozniej jeszcze mleczko i dalej spanko:-)

Witaj.

Kolejna wrześniówka :-)
Mała jest na butli? Daj fotki.
Moja też śpi, potem wstanie, zje deserek wykąpie sie i ładnie zaśnie.
Zuzia jest strasznie przytulna, tak się fajnie wtula i skrzeczy przy tym i całuje, tzn atakuje tak buźką śmiesznie :-D

teraz to jest jej drzemka ale trwa tak z godzinke pozniej okolo 21 butla idzie spac i budzi sie o 6 rano na butle wiec nocki cale mi przesypia :-)

tak na butli jest bo malo pokarmu mialam a pozniej calkiem zanikl :-( mimo ze pilam herbatki laktacyjne... a tu fotki mojej Marty ;-)

reklama
Do góry