reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

tak od miesiaca mam, wczesniej to budzila mi sie z 2 razy w nocy ale lekarz mi powiedzial ze moge zwiekszyc jej mleko bo jadla 150 i po tym wlasnie zaczela mi przesypiac cale nocki :-) a teraz doszly zupki z marchewki i ziemniaczka wiec zajada sie tez tym :-) deserkow tylko nie chce jesc, ale moze za wczesnie na to jeszcze...

reklama
ona tylko buzke ma taka pyzata :-) a na ostatnim szczepieniu wazyla 6750 a mierzyla 69 cm. Jak sie urodzila to miala 54 cm i 3120

moja mala jest na piersi jeszcze , jak narazie mam pokar a czasem nawet ja zalewam, wiec chyba glodna nie jest.:confused:.a poza ty tez juz je obiadki i deserki i wszystko bardzo chetnie. a w nocy budzi, pocyca chwile i spi dalej.

my wstawalismy na cycu co 2 godzinki,ale jak butle przeszlismy i stale jedzonko czyli tak po 6 miesiacu to Macius zaczal spac tak od 22 do 9-10 rano!!!

Pisałam wam że lekarka do mnie, że już dawno Zuzia powinna jeść zupki, bo ona gabarytowo jak roczne dziecko i jej na pewno nie wystarcza? No kurcze wszyscy mówią, że dokarmiać dopiero po 6 miesiącu a ta inaczej. Może fakt, że jak dziecko duże to trzeba wcześniej. Zuzia nie jest zachwycona jabłuszkiem jak na razie. Może coś innego jej podejdzie?
Idę kąpać małą i starszą do łózka wpakować, bo młody już padł :-)

Pisałam wam że lekarka do mnie, że już dawno Zuzia powinna jeść zupki, bo ona gabarytowo jak roczne dziecko i jej na pewno nie wystarcza? No kurcze wszyscy mówią, że dokarmiać dopiero po 6 miesiącu a ta inaczej. Może fakt, że jak dziecko duże to trzeba wcześniej. Zuzia nie jest zachwycona jabłuszkiem jak na razie. Może coś innego jej podejdzie?
Idę kąpać małą i starszą do łózka wpakować, bo młody już padł :-)

no nie wiem na jakiej to jest zasadzie, bo moja lekarka tez zdziwiona byla ze nie wprowadzalam nowych posilkow po 4 miesiacu z tym ze Milan jest chudzinka, nie jest kluska:no: czyli chyba co region to inaczej mowia :baffled:

reklama
Do góry