reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

Boli mnie gardło :(
Ciesze się, że Zuzia zdrowieje, znowu śpiewa i gada jak najęta. Ciekawa jestem czy z niej też gadułka będzie? Pewnie tak :) Ja mam taką teorie,że jak dziecko dużo gaworzy, to będzie wcześniej mówiło.

Idę dać małej antybiotyk i kłade się spać.

Dobranoc.

reklama
dziewczyny z PL pakujemy walizki, kupujemy bilety do cieplych krajow bo tu sie zapowiada prawdziwy kataklizm;-)U nas sniezyca, pizga jak w kieleckim:tak: i nie zapowiada sie na poprawe!!!!:szok: ja chce do ludzi bo w tym domu to sie uwsteczniam:-)
milan spi wiec biore sie za jakies porzadki. A lenia mam takiego od paru dni ze szok:szok::baffled: pozdrawiam "goraco"
a moze wczesniej jakas kawa i ciacho...... eh

asienka to tak jak u nas, ja musze ciagle kontaktowac sie z mama a ona z lekarzami w Polsce,dzieki temu mam zawsze cos co pomoze mojemu szkrabowi,bo jednak my mamy spory problem AZS malego. a tu GP chyba malo maja pojecia o tym,wszystko by leczyli tym samym,nawilzac i natluszczac parafina a na ostre stany zapalne skory sterydy!!!!! a to niestety najgorsza droga!!!!! i poczatkowo stosowalam sterydy,pomagaly szybko,ale jak sie je odstawialo to wszystko bardzo szybko wracalo. teraz inaczej dbamy o skorke,ale jak o cos prosze tu lekarza to zawsze mam problem.o jenyyyyyyy

Tak, a na wszystko inne każą dawać paracetamol:-D, my tez raczej się z Polską konsultujemy, bo tu niczego się nie dowiem, a na prywatne wizyty póki co mnie nie stać

Honda ja też jestem polonistką z wykształcenia:-D:-D:-D

Hallo dziewczynki!

Ja wlaśnie wróciłam z apteki,chcialam małemu kupic jakis syropek od kaszlu,bo go troszeczkę męczy w nocy:-(No i mi nie sprzedali,bo mają tylko takie od roku. Kazali mi iśc do lekarza się skonsultować:sorry2:Ach,szkoda słów.Poza tym mój aniołek czuje sie dobrze,tylko ten kaszelek na noc coś go bierze:-(

Tak, a na wszystko inne każą dawać paracetamol:-D, my tez raczej się z Polską konsultujemy, bo tu niczego się nie dowiem, a na prywatne wizyty póki co mnie nie stać

Honda ja też jestem polonistką z wykształcenia:-D:-D:-D

Tego nawet nie skomentuje....ach Dzisiaj jak pytałam w aptece o ten syrop to mi na koniec babka mówi,ze na gorączke mają paracetamol:baffled: Halloooo to akurat to ja wiem i pytałam o syrop na kaszel:confused:a nie coś od gorączki:sorry2: Mam wrażenie,ze oni wogóle nie mają tu w aptekach pojęcia.W Pl troche inaczej to wygląda:tak:
Ach....

Scarlet dobrze słyszeć,ze dzieciaczki wracają już do zdrówka:tak:

Honda b.Cie podziwiam,ze dajesz rade w tej pracy:tak:Ja wcześniej byłam w Anglii i sprzątałam w prywatnych domkach:-( Tak to niestety wygląda za granicą:baffled:,ale przynajmniej za dobre pieniądze w porównaniu do Pl:sorry2:Hmmm,takie życie:blink:

Ale pustki.
Idę załadować zmywarke, bo stoi od rana.
Zobaczcie moją Zuzie. Grubasek co raz większy :szok:

af1ac19d1a.jpeg

hej laski
ja tylko na chwile przywitac sie chcialam;-)
i zaraz zmykam bo moj potrzebuje laptopa:baffled:
bylismy dzis na krotkim spacerku i u kolezanki, w koncu wyszlismy do ludzi:-)
dawid jakies chrypy dostal i narazie sie nic nie dzieje,dalam mu juz ibufen przeciwzapalnie i mam nadzieje ze nic z tego sie nie wykluje,tak to jest tyle sie siedzi wdomu atu nagle wyjdziesz na glupie 15 min i juz chorobsko lapie:baffled:
a mam pytanko dajecie duzo smoczka swoim pociechom?

reklama
Do góry