reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

Zresztą rozbrajają mnie niektóre matki,
Byłam kiedyś w piaskownicy z Milanem i bawił się z chłopczykiem starszym może o rok.
Później temu małemu spodobało się sypanie piachem w dzieci, a mama tego dziecka??? Praktycznie żadnej reakcji:baffled: Gadała sobie z koleżankami i jak zobaczyła, że zwróciłam małemu uwagę, spokojnym głosem do dzieciaka "Dawidku nie wolno sypać":baffled::baffled::baffled:
A potem na kolanka do mamusi i całusek w czółko:baffled::angry::angry: A Dawidek głęboko w d.... miał wszystko i dalej sypał:angry::angry::angry:

reklama
no niestety takie juz bywaja niektore matki. moje dziecko jak narazie nie pluje, nie bije. szczypie przy cycu i na to reaguje.czasem zdaza jej sie popchnac kuzynke jak chca sie bawic tym samym i na to tez reaguje i kaze jej przeproscic. Iwa tez histeryzuje, wymusza tzn probuje bo nie reaguje na jej histerie, przewaznie po chwili przychodzi sie przytulic

ale bezsens jak mozna znaki zodiaku pozmieniac.... z tego co tam pisza wynikaloby ze teraz jestem rakiem a nie lwem... ale ja i tak bede zawsze lwiakiem...

ciekawe czy teraz w gazetach tez bedzie juz nie 12 a 14 znakow zodiaku.
jak idzie oddydusiowanie?
u mnie odstawienie od piersi w ogole nie idzie, boje sie normalnie. ale ze tak powiem sprawa zaczyna sie robic pilna bo chcemy miec drugie dziecko.... ale tak szkoda mi zabrac Iwusi cyca

ciekawe czy teraz w gazetach tez bedzie juz nie 12 a 14 znakow zodiaku.
jak idzie oddydusiowanie?
u mnie odstawienie od piersi w ogole nie idzie, boje sie normalnie. ale ze tak powiem sprawa zaczyna sie robic pilna bo chcemy miec drugie dziecko.... ale tak szkoda mi zabrac Iwusi cyca
problem w tym, że w ogóle nie idzie:zawstydzona/y: wczoraj pokropiłam cumla cytryną i było skwaszenie, zdziwnienie, ale co z tego jak zlizał cała cytrynę i szczęśliwy poszedł do pokoju muldać smoka:-:)-:)-(
może będę mu po kawałku odcinać??? szczerze? ciężko to widzę:-:)-(
trzymam kciuki za wasze odcycowanie:tak: Na szczęście u nas to ładnie to poszło:tak:
co prawda troche to trwało, ale zakonczyło sie sukcesem;-), powoli małymi kroczkami i tez sie uda
Super ze zdecydowaliście się na drugie!!!!
ja chyba nie jestem jeszcze gotowa:no:

reklama
problem w tym, że w ogóle nie idzie:zawstydzona/y: wczoraj pokropiłam cumla cytryną i było skwaszenie, zdziwnienie, ale co z tego jak zlizał cała cytrynę i szczęśliwy poszedł do pokoju muldać smoka:-:)-:)-(
może będę mu po kawałku odcinać??? szczerze? ciężko to widzę:-:)-(
trzymam kciuki za wasze odcycowanie:tak: Na szczęście u nas to ładnie to poszło:tak:
co prawda troche to trwało, ale zakonczyło sie sukcesem;-), powoli małymi kroczkami i tez sie uda
Super ze zdecydowaliście się na drugie!!!!
ja chyba nie jestem jeszcze gotowa:no:
moja siostra wlasnie tak oduczala dzieci od smoczna, odcinala po kawalku i jakos dzieciaki to przeszly w miare bezbolesnie
Iwa jest okropnie przywiazana do cyca, napewno bedzie duzo placzu.a co do drugiego malucha to jak tak sobie wymarzylam ze chce dwojkie i najlepiej z 2 letnia roznica wieku.ale niepowiem ze boje sie jak sobie dam rade.

Do góry