reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

Zresztą rozbrajają mnie niektóre matki,
Byłam kiedyś w piaskownicy z Milanem i bawił się z chłopczykiem starszym może o rok.
Później temu małemu spodobało się sypanie piachem w dzieci, a mama tego dziecka??? Praktycznie żadnej reakcji:baffled: Gadała sobie z koleżankami i jak zobaczyła, że zwróciłam małemu uwagę, spokojnym głosem do dzieciaka "Dawidku nie wolno sypać":baffled::baffled::baffled:
A potem na kolanka do mamusi i całusek w czółko:baffled::angry::angry: A Dawidek głęboko w d.... miał wszystko i dalej sypał:angry::angry::angry:

reklama
no niestety takie juz bywaja niektore matki. moje dziecko jak narazie nie pluje, nie bije. szczypie przy cycu i na to reaguje.czasem zdaza jej sie popchnac kuzynke jak chca sie bawic tym samym i na to tez reaguje i kaze jej przeproscic. Iwa tez histeryzuje, wymusza tzn probuje bo nie reaguje na jej histerie, przewaznie po chwili przychodzi sie przytulic

ale bezsens jak mozna znaki zodiaku pozmieniac.... z tego co tam pisza wynikaloby ze teraz jestem rakiem a nie lwem... ale ja i tak bede zawsze lwiakiem...

ciekawe czy teraz w gazetach tez bedzie juz nie 12 a 14 znakow zodiaku.
jak idzie oddydusiowanie?
u mnie odstawienie od piersi w ogole nie idzie, boje sie normalnie. ale ze tak powiem sprawa zaczyna sie robic pilna bo chcemy miec drugie dziecko.... ale tak szkoda mi zabrac Iwusi cyca

ciekawe czy teraz w gazetach tez bedzie juz nie 12 a 14 znakow zodiaku.
jak idzie oddydusiowanie?
u mnie odstawienie od piersi w ogole nie idzie, boje sie normalnie. ale ze tak powiem sprawa zaczyna sie robic pilna bo chcemy miec drugie dziecko.... ale tak szkoda mi zabrac Iwusi cyca
problem w tym, że w ogóle nie idzie:zawstydzona/y: wczoraj pokropiłam cumla cytryną i było skwaszenie, zdziwnienie, ale co z tego jak zlizał cała cytrynę i szczęśliwy poszedł do pokoju muldać smoka:-:)-:)-(
może będę mu po kawałku odcinać??? szczerze? ciężko to widzę:-:)-(
trzymam kciuki za wasze odcycowanie:tak: Na szczęście u nas to ładnie to poszło:tak:
co prawda troche to trwało, ale zakonczyło sie sukcesem;-), powoli małymi kroczkami i tez sie uda
Super ze zdecydowaliście się na drugie!!!!
ja chyba nie jestem jeszcze gotowa:no:

reklama
problem w tym, że w ogóle nie idzie:zawstydzona/y: wczoraj pokropiłam cumla cytryną i było skwaszenie, zdziwnienie, ale co z tego jak zlizał cała cytrynę i szczęśliwy poszedł do pokoju muldać smoka:-:)-:)-(
może będę mu po kawałku odcinać??? szczerze? ciężko to widzę:-:)-(
trzymam kciuki za wasze odcycowanie:tak: Na szczęście u nas to ładnie to poszło:tak:
co prawda troche to trwało, ale zakonczyło sie sukcesem;-), powoli małymi kroczkami i tez sie uda
Super ze zdecydowaliście się na drugie!!!!
ja chyba nie jestem jeszcze gotowa:no:
moja siostra wlasnie tak oduczala dzieci od smoczna, odcinala po kawalku i jakos dzieciaki to przeszly w miare bezbolesnie
Iwa jest okropnie przywiazana do cyca, napewno bedzie duzo placzu.a co do drugiego malucha to jak tak sobie wymarzylam ze chce dwojkie i najlepiej z 2 letnia roznica wieku.ale niepowiem ze boje sie jak sobie dam rade.

Do góry