asienka_r
mama Ani i Gabrysi
A zaglądałaś na ten wątek https://www.babyboom.pl/forum/drugi-i-trzeci-rok-zycia-dziecka-f17/odsatwienie-smoczka-39945/ może tam znajdziesz jakąś pomoc:-)
Powodzenia
Powodzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc dziewczyny wiedze ze pojawilyscie sie na watku to i ja sie odezwe:-)
u nas jest tak samo mala nie pije z butli ani nie ma smoczka a cyca wrecz uwielbia...Witam.
Moja Zuzia jest bezsmoczkowa i bezbutelkowa, więc z tym problemu nie ma. Cycka jeszcze poje, bo lubi Waga 14 kg, bo mi kilogram schudła przy okazji choroby. Wygląda teraz świetnie. Chudzinka się robi.
Zrobiła się mocno fochowata i awanturna, wymusza na każdym kroku.
Witam.
Moja Zuzia jest bezsmoczkowa i bezbutelkowa, więc z tym problemu nie ma. Cycka jeszcze poje, bo lubi Waga 14 kg, bo mi kilogram schudła przy okazji choroby. Wygląda teraz świetnie. Chudzinka się robi.
Zrobiła się mocno fochowata i awanturna, wymusza na każdym kroku.
U nas Ania tak samo, jak coś jest nie po jej myśli, przetrzymuję ją i staram się nie reagować. Wydaje mi się, że to taki wiek chyba