asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Jak ładnie
Mamy widzę utalentowane dzieciaczki
Mamy widzę utalentowane dzieciaczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witajFresh witaj z powrotem:-):-):-)
Zastanawiałam się, co tam u Was
Na smoka nic nie doradzę, bo my się pozbyliśmy dwa tygodnie temu. Nie wydaje mi się, żeby mały mało ważył, to ładna waga, moja nawet 10 kg nie waży
Zazdroszczę...... U nas nie ma szans:---( mogę sobie mówić, że duży chłopak, że smok nie dobry, jak on się rzuca po dywanie i tak piszczy, że napewno nie słyszy co mówię Także Wam gratuluje!!!!!Ania tez je to, co my już od dawna i bardzo to lubi, zjada chętniej, wiadomo jakichś bardzo tłustych rzeczy czy bigosu bym nie dała:-)
Fresh my Ani powiedzieliśmy, że jest duża i już nie potrzebuje momo, nie dostała do spania i zapomniała, czasem coś wspomni, ale mówimy, że jest duża i pomaga. A waga dopiero teraz jest na 10 centylu a tak to zawsze 3 i chudzinka jest, ale taka jej uroda