reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

reklama
Witam
Pamięta mnie ktoś jeszcze???:eek: baaaardzo długo mnie nie było u Was i postanowiłam się znów wkręcić:tak:
U nas czas leci bardzo szybko;-) Milan wciąż niejadek:-( waży trochę ponad 11kg:eek:
w rozwoju fizycznym jest ok, bardzo kumaty rozumie wszystko co sie do Niego mówi, ale gorzej z mową:-( mówi "mama", "tata","papa" i "tyką tyką" cokolwiek to znaczy:-D, chociaż ostatnio odkryłam ze to słowo dźwiękonaśladowcze, często go używa przy zabawie;-) np gdy cosik naprawia;-) Zrobił się smoczkowy i to nawet bardzo smoczkowy, kiedyś wystarczył mu tylko do zasypiania i nawet nie wiem kiedy tak się do niego przyzwyczaił. Jak zabieram to takie histerie odchodza, że nie mam serca i się poddaje:-( trzeba bedzie cos z tym zrobic:-(
chyba poki co narazie tyle
obiecuje ze bede czesciej zagladac
teraz ide nadrobic zaleglosci w czytaniu a troche tego jest:szok:
a to aktualne zdjecie Milana;-)
CSC_7790.jpg

Fresh witaj z powrotem:-):-):-)
Zastanawiałam się, co tam u Was:tak:

Na smoka nic nie doradzę, bo my się pozbyliśmy dwa tygodnie temu:-D:rofl2::laugh2:. Nie wydaje mi się, żeby mały mało ważył, to ładna waga, moja nawet 10 kg nie waży

Fresh witaj z powrotem:-):-):-)
Zastanawiałam się, co tam u Was:tak:

Na smoka nic nie doradzę, bo my się pozbyliśmy dwa tygodnie temu:-D:rofl2::laugh2:. Nie wydaje mi się, żeby mały mało ważył, to ładna waga, moja nawet 10 kg nie waży
witaj
jak to zrobiłyscie????:eek: pewnie Anulka nie potrzebowała go aż tak jak teraz Milan:no: nie wiem czy nie zastosuje jakiejś drastycznej metody:-( może cytryna??? musze mu jakoś go obrzydzić.
Co to wagi to w sumie Milan cały czas jednym centylem idzie i chyba taka jego uroda;-) My z M obydwoje szczypiorki:eek: (no może oprócz mojego brzucha), ale jak patrze na inne dzieciaki a potem na te chudziutkie nóżki Milana.......:sorry:

a właśnie jeszcze jedno pytanie
Co jedzą wasze dzieci???
Ostatnio zgłupiałam:eek: Milanowi już jakiś czas nie gotuję osobno, je to samo co my:eek:
no tam bigosu czy grochówki nie dostał na obiad, jedynie popróbować, natomiast koleżanki syn (2 lata w lutym) i je albo słoiki, albo osobno gotowane bez przypraw typu sol, pieprz:eek: szczerze, nie zwracam uwagi czym przyprawiam obiady:baffled: zawsze trochę tej soli czy pieprzu dodam, no bo ileż można jeść jałowe posiłki???

witam fresh, moj je wszystko to co my. Nie gotuje mu nic osobno.

ehh, z ta praca to by sie cos zdalo wkoncu znalesc ale jakos jeszcze mi szkoda Lukasza tak zostawic...a moze wkrotce kolejna dzidzia by sie przydala...

U mnie podobnie:-p siedze w domu, ale niebawem trzeba będzie odciąć pępowinę:-( Finansowo tez nie ciekawie:-( jeszcze dodatkowo staramy się o kredyt na mieszkanie, bo do kwietnia obowiązuje "rodzina na swoim" z dopłatą państwa, a później to już tylko gorzej:-( więc szkoda było by nie skorzystać. A tu cały czas problemy, same kłody pod nogami..... Musimy jeszcze jakos ten rok przebiedowac, później Milan do przedszkola a ja do pracy. O drugim dziecku nie mam co myslec, bo jestem bezrobotna i wrazie czego żadnych pieniedzy nie otrzymam a bede uwiazana kolejne lata w domu:-(

Ania tez je to, co my już od dawna i bardzo to lubi, zjada chętniej, wiadomo jakichś bardzo tłustych rzeczy czy bigosu bym nie dała:-)

Fresh my Ani powiedzieliśmy, że jest duża i już nie potrzebuje momo, nie dostała do spania i zapomniała, czasem coś wspomni, ale mówimy, że jest duża i pomaga. A waga dopiero teraz jest na 10 centylu a tak to zawsze 3 i chudzinka jest, ale taka jej uroda

reklama
Ania tez je to, co my już od dawna i bardzo to lubi, zjada chętniej, wiadomo jakichś bardzo tłustych rzeczy czy bigosu bym nie dała:-)

Fresh my Ani powiedzieliśmy, że jest duża i już nie potrzebuje momo, nie dostała do spania i zapomniała, czasem coś wspomni, ale mówimy, że jest duża i pomaga. A waga dopiero teraz jest na 10 centylu a tak to zawsze 3 i chudzinka jest, ale taka jej uroda
Zazdroszczę...... U nas nie ma szans:-:)-:)-( mogę sobie mówić, że duży chłopak, że smok nie dobry, jak on się rzuca po dywanie i tak piszczy, że napewno nie słyszy co mówię:no: Także Wam gratuluje!!!!! :tak:

Do góry