reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

a wlasnie mialam pytac. Macie problem z włosami??? mnie garsciami wychodza:szok: kiwne tylko glowa twierdzaco i masakra wszytsko leci. wszedzie sa moje klaki M sie denerwuje bo w lodowce ostatnio znalazl:-D:-);-). nie wiecie jakie to warzywa trzeba jesc na mocniejsze wlosy bo witaminy w tabletkach to juz ostatecznosc. Wole naturalne wzmacnianie;-):tak:

Hej dziewczyny!
Ja również miałam problemy z włosami.Całymi garśćiami mi wypadały:szok::szok:Wszędzie było ich pełno,az mnie to denerwowalo,a co mówić innych:baffled:
Pytałam w aptece o jakieś szampony specjalne czy coś, ale nie kazali mi nic używać,powiedzieli,ze samo przejdzie:sorry2:
Podobno po ciązy to jest normalne,a jak sie piersią karmi to jeszcze bardziej hormony szaleją.Przed świętami obciełam włosy na krótko i muszę przyznać,że jest już duuuuuuużo lepiej:-)

reklama
moj synek ma azs wiec wymaga bardzo dopieszczonej dbalosci o cialko. a i nie miescil sie dosc szybko w gondoli, w 5 miesiacu juz wozilam go w spacerowej czesci wozka,na pozycji pollezacej

moj synek ma azs wiec wymaga bardzo dopieszczonej dbalosci o cialko. a i nie miescil sie dosc szybko w gondoli, w 5 miesiacu juz wozilam go w spacerowej czesci wozka,na pozycji pollezacej

Ja nie chce jeszcze jej wozić w ozycji półleżącej, bo wtedy mi natychmiast siada a jest jeszcze troche malutka, poza tym śpi ładnie na spacerkach.

Czy jest jakiś wątek zdjęciowy dzieci z 2009 roku?

Schudłam 3 kg!!!

Ostatnia edycja:
W czym kąiecie dzieci i czym smarujecie?

Moja biedna Zuzia nie mieści mi się do gondolki, ma w niej ugiete nóżki.
my nie mamy zadnych problemow ze skora (na szczescie) i uzywamy kosmetykow NIVEA, a o zamianie gondoli na spacerowke tez musimy juz pomyslec. A to wszystko przez ten kombinezon gdyby nie zima to jeszcze bysmy pojezdzili;-):-)

Nasza gondolka ma 77 cm, Zuzia dzisiaj mierzona 78 cm, więc kiepsko a jak jeszcze kombinezon dojdzie, to już zupełnie ciasno.

Witam wszystkich. Jestem mamą prawie od pół roku, mam syneczka Michałka, który dużo mnie nauczył o karmieniu. Więc chętnie pomogę.
Jeśli chodzi o karmienie w czasie gorączki, to napewno jest dozwolone, ale taki lek jak gripex to nie bardzo można zażywać. Najlepsze leki to te które zawierają paracetamol. Pozdrawiam

witam cie AXA mam nadzieje ze czesciej bedziesz sie udzielac na naszym forum. Co do gripex tez takie mialam watpliwosci, no ale coz lekarz na dyzurze zapieral sie ze mozna:wściekła/y: i ufaj tu czlowieku lekarzom....... ciekawe jakbym wziela ten gripex i nie daj boze....... kto by poniosl konsenkwencje:wściekła/y::wściekła/y:.Przeciez nie mam obowiazku wiedziec jakie leki moge przyjmowac a jakich nie moge w trakcie karmienia i dlatego dzwonie po porade!!! eh szkoda slow

reklama
Do góry