reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

Kobietki moje drogie posłuzcie mi rada,mój synek zrobił dzis bardzo zielona kupke:-(Podałam mu wczoraj pierwszy raz deserek z jagodami,moze to jest powodem tej kupki???Ale nie płakał, wiec brzuszek nie mógł go bolec.A moze przyczyna jest zabkowanie???Mały co prawda dostał katarku ale czsto sie z nim zmagamy i nigdy nie było takiej kupki...

Stawam na jagody. Starsza córcia miała rozwolnienie po jagodach jak był mała.

reklama
Nie, nigdy nie porównuje. Np. napisałam, że moja mała mówi "mama", to najpierw stwierdziły, że kręce, jak powiedziałam że nagram filmik to stwierdziły, że przedszkole ze mnie wychodzi i się przechwalam. Kurcze, może żeczywiście nie powinnam się tak publicznie cieszyć?
Scarlet własnie powinnas publicznie sie cieszyc i nie przejmowac sie nikim,ja np z miła checia czytam to co piszesz!!!Ja tez moge sie pochwalic ze mój synek mówi "tata":wściekła/y:a ja tak czekałam na słowo "mama":-D:-D no ale chociaz tatus mało sufitu nie rozwalił z radosci...

Kobietki moje drogie posłuzcie mi rada,mój synek zrobił dzis bardzo zielona kupke:-(Podałam mu wczoraj pierwszy raz deserek z jagodami,moze to jest powodem tej kupki???Ale nie płakał, wiec brzuszek nie mógł go bolec.A moze przyczyna jest zabkowanie???Mały co prawda dostał katarku ale czsto sie z nim zmagamy i nigdy nie było takiej kupki...
lekarzem nie jestem ale z tego co czytalam to zielone kupki moga byc:
1. alergia pokarmowa
2. zabkowanie
3. rozpoczynajaca sie choroba
4. jesli karmisz butelka to np od za niskiej temp. mleka a jesli karmisz piersia to moze ty zjadlas cos
i to chyba tyle co wiem, nowosci zadnej nie odkrylam. nie daj mu dzis nic oprocz mleczka i ty nie jedz nic nowego(jesli karmisz piersia), obserwuj czy nie goraczkuje itp. jak zaszkodzily jagodki jutro powinno przejsc;-)

Scarlet własnie powinnas publicznie sie cieszyc i nie przejmowac sie nikim,ja np z miła checia czytam to co piszesz!!!Ja tez moge sie pochwalic ze mój synek mówi "tata":wściekła/y:a ja tak czekałam na słowo "mama":-D:-D no ale chociaz tatus mało sufitu nie rozwalił z radosci...

:-D

Moje dzieciaki mówiły mama, baba i na koncu tata. Teraz tata jak tylko przyszła ze szpitala gadał do niej "tata tata"

Macius zjadl zupke brokulowa i teraz bryka sam hehehe. i przy okazji patrzy na szklane drzwi gdzie sie odbija jego postac,smieje sie i mowi mamadadatatdaaa i ahahahahaha

a wlasnie mialam pytac. Macie problem z włosami??? mnie garsciami wychodza:szok: kiwne tylko glowa twierdzaco i masakra wszytsko leci. wszedzie sa moje klaki M sie denerwuje bo w lodowce ostatnio znalazl:-D:-);-). nie wiecie jakie to warzywa trzeba jesc na mocniejsze wlosy bo witaminy w tabletkach to juz ostatecznosc. Wole naturalne wzmacnianie;-):tak:

Ja chyba zaczne jej w nocy wode dawać.

W pierwszej ciąży mi garściami wychodziły. Witaminki trzeba brać, nic innego nie pomoże.

Ostatnia edycja:
mi wlosy po porodzie zaczely tez masakrycznie wypadac,juz jest 8 miesiecy po i teraz zaczynaja rosnac nowe,widac pelno 2 3 cm wloskow, ale dalej wypadaja.a odzywiam sie w miare dobrze,owoce i warzywa i wit.tez biore

reklama
Do góry