reklama
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Uwielbiam zabawki VTech!!! wiekszasc zabawek Lukasza sa wlasnie z tej firmy.
Ten pociag jest superowy!!! jest duzy tak wiec dziecko moze sobie usiasc na nim
Ania kocha na nim jeździć
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
właśnie cicho strasznie tu
asienka ja zamierzam ten pociąg kupić Vi na roczek
też ma zabawek pełno.. ale te dzieci tak szybko się nudzą zabawkami
witam nową mamusię
asienka ja zamierzam ten pociąg kupić Vi na roczek
też ma zabawek pełno.. ale te dzieci tak szybko się nudzą zabawkami
witam nową mamusię
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
scarlet
śliczne foteczki....
nie martw się nie tylko twoje dziecko się tak awanturuje
moja też gryzie i chce bić...
na dodatek jak siadam przy laptopie to wyciąga mi wtyczkę od ładowarki...
za każdym razem i musze za nią ganiać... hehe
śliczne foteczki....
nie martw się nie tylko twoje dziecko się tak awanturuje
moja też gryzie i chce bić...
na dodatek jak siadam przy laptopie to wyciąga mi wtyczkę od ładowarki...
za każdym razem i musze za nią ganiać... hehe
porzeczkas
Zaangażowana w BB
czesc Dziewczyny...Pamietacie mnie jeszcze??;-);-);-)U nas zycie sie obrocilo do gory nogami i zabardzo nie mam czasu pisac...No coz jedna ze zmian to wracamy do Polski...nie wiem czy dobra czy zla zmiana to sie okaze, no jak narazie zyjemy z Oliwcia na walizkach, pakujemy sie, Oliwia bardzo mi w tym pomaga wrzucajac wszystko w kartony, to dla niej super zabawa....reszta jest niezbyt dobra ale przy Oliwii na szczescie nie mam czasu myslec...
Oliwia swietnie sie rozwija chodzi juz sobie, wszedzie jej pelno...ja przez caly dzien tak sie za nia nabiegam, ze szok wieczorem jestem chyba bardziej umeczona niz ona...Skad ona bierze tyle sily!!!!!
Ogolnie cichutko sie tutaj zrobilo, sen zimowy czy co??
Oliwia swietnie sie rozwija chodzi juz sobie, wszedzie jej pelno...ja przez caly dzien tak sie za nia nabiegam, ze szok wieczorem jestem chyba bardziej umeczona niz ona...Skad ona bierze tyle sily!!!!!
Ogolnie cichutko sie tutaj zrobilo, sen zimowy czy co??
reklama
Anna28
Fanka BB :)
Witam dziewczyny! Co slychac u Waszych malenstw?
my mieszkamy teraz w Niemczech i dzisiaj bylam zapisac Lukasza do przedszkola. Tutaj przyjmuja dzieci od 2 lat, a od 2013 beda przyjmowac juz nawet roczne dzieci. Niestety jest tak duzo chetnych, ze trzeba zapisywac dzieci bardzo wczesnie zeby bylo miejsce. Kobiety w ciazy juz zapisuja swoje dzieci! Mam nadzieje ze w sierpniu juz beda jakies miejsca dla Lukasza
A tak wogole to kupilam Lukaszowi buty na zime rozmiar 24 buty wprawdzie 2 cm za duze ale wciaz jestem w szoku ze taki duzy rozmiar. Moze ta rozmiarowka byla zanizona... jakie rozmiary butow kupujecie dla swoich dzieciaczkow?
my mieszkamy teraz w Niemczech i dzisiaj bylam zapisac Lukasza do przedszkola. Tutaj przyjmuja dzieci od 2 lat, a od 2013 beda przyjmowac juz nawet roczne dzieci. Niestety jest tak duzo chetnych, ze trzeba zapisywac dzieci bardzo wczesnie zeby bylo miejsce. Kobiety w ciazy juz zapisuja swoje dzieci! Mam nadzieje ze w sierpniu juz beda jakies miejsca dla Lukasza
A tak wogole to kupilam Lukaszowi buty na zime rozmiar 24 buty wprawdzie 2 cm za duze ale wciaz jestem w szoku ze taki duzy rozmiar. Moze ta rozmiarowka byla zanizona... jakie rozmiary butow kupujecie dla swoich dzieciaczkow?