reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

reklama
Vi też ma 22 buciki:tak:

cisza tutaj..
u nas chyba jelitówka zapanowała.. ja całą noc wymiotowałam , a mała ma biegunkę:-(
jak nie przejdzie to w poniedziałek do lekarza trzeba będzie sie wybrać:dry:

asienka... mała ma biegunkę od piątkowego popołudnia do dziś:-(
ja wymiotowalam tylko w nocy, ale żołądek boli mnie calutki czas , bez względu na to czy coś zjem , czy nie , czy ciepłe czy zimne... yhhhh
kupiłam gaviscon , i mam nadzieję że ból przejdzie.. tak mnie sciska strasznie:-(

Na razie nie wracamy, trzeba domek skończyć:), ale już niedługo mam nadzieję. Ania bryka, łobuzuje, dużo mówi:) a przynajmniej się stara, nie chodzi tylko biega:). A;le wcześnie stawiała pierwsze kroki, bo miała 10 miesięcy i 3 tygodnie:)

iwonka zaczela chodzic jak miala 11 mc. w sensie juz potrafila ukucnac i sama wstac i isc dalej. mowi duzo ale po swojemu, najblizsi ja rozumieja. ostatnio do pani w sklepie powiedziala nara:-).tez biega zamiast chodzic . ma dopiero 5 zabkow.

reklama
Do góry