reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

reklama
Vi też ma 22 buciki:tak:

cisza tutaj..
u nas chyba jelitówka zapanowała.. ja całą noc wymiotowałam , a mała ma biegunkę:-(
jak nie przejdzie to w poniedziałek do lekarza trzeba będzie sie wybrać:dry:

asienka... mała ma biegunkę od piątkowego popołudnia do dziś:-(
ja wymiotowalam tylko w nocy, ale żołądek boli mnie calutki czas , bez względu na to czy coś zjem , czy nie , czy ciepłe czy zimne... yhhhh
kupiłam gaviscon , i mam nadzieję że ból przejdzie.. tak mnie sciska strasznie:-(

Na razie nie wracamy, trzeba domek skończyć:), ale już niedługo mam nadzieję. Ania bryka, łobuzuje, dużo mówi:) a przynajmniej się stara, nie chodzi tylko biega:). A;le wcześnie stawiała pierwsze kroki, bo miała 10 miesięcy i 3 tygodnie:)

iwonka zaczela chodzic jak miala 11 mc. w sensie juz potrafila ukucnac i sama wstac i isc dalej. mowi duzo ale po swojemu, najblizsi ja rozumieja. ostatnio do pani w sklepie powiedziala nara:-).tez biega zamiast chodzic . ma dopiero 5 zabkow.

reklama
Do góry