reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

reklama
Scarlet- to ile waży Zuzka??
Dawno Cię nie było, jak mała???

Asieńka- Gratki dla Anulki za pierwsze kroczki, niedługo będzie biegać.

Anna28- mam nadzieje,że mały dzielnie zniesie lot. Napewno to lepiej niż autem. Wygodniej. A podróżujecie na noc??

Czym najchętniej bawią się wasze maluszki? Zuleczka lubi bawić się samochodzikami i piłeczką.
Dzisiaj na boisku trzymałam ją za rączki i chodziła za piłeczką i ją kopała. Umie też ładnie łapać i odrzucać. Na piłeczke mówi: "pi"
Filmik jak niunia łapie piłeczke :)

[video=youtube;dQKVE1R4hqE]http://www.youtube.com/watch?v=dQKVE1R4hqE[/video]

Witam Was dziewczyny .

Jestem mamą wrześniowego ,10 mc Alanka .Synek ma już osiem ząbków ,potrafi sam stać i przejść kilka kroków .Trudności ma z samodzielnym siadaniem ,gdy się znudzi staniem płacze i wyciąga rączkę.
Pozdrawiam ,gratuluje i trzymam kciuki za dalsze postępy waszych dzieciaczków .:-D

Witam jestem mama listopadowa 2009 :happy:
jesli nie macie nic przeciwko to z checia do was dolacze ;-)
moja mala bawi sie wsszystkim co popadnie.... jednak najbardziej lubi plyty do PS3 :-D
i piloty do telewizorow... ale to chyba kazde dziecko tak ma:tak:

reklama
Do góry