reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

dziewczyny pomocy!!!!
nie wiem czy Milana komary pogryzły czy ma wysypke:baffled: na pocztatku były bąble jak po ugryzieniu komara teraz są twarde chrosty i wszystko było by w porządku gdyby nie to ze dzis robi rzadkie kupy:-( i zwariowałam czy to przypadkiem nie jakas choroba?:baffled: może biegunka nie ma nic wspólnego z tymi chrostami? goraczki nie miał i wydaje mi się, że chyba ma ich więcej:baffled: tylko nie wiem czy sie nie schizuje:-( oj jutro chyba wizyta u lekarza:baffled: tak dla pewnosci:-(

reklama
uff naszczęście moje obawy o ospę rozwiane:tak: mamy wysypke prawdopodobnie alergiczna:tak: Milan jest na zyrtecu i ma niezłe spanie po nim:-D przynajmniej nocki mamy z głowy:-D
uciekam spać
spokojnej i chłodnej nocki zycze;-)

Fresh, dobrze ze juz wiesz co z Milanem jest :)

u nas dzisiaj leje jak z cebra tak wiec zapowiada sie dzien w domu.
Bylismy wczoraj na spacerze i Lukasz nas zaskoczyl bo zaczal sam sie podnosic i chodzic bez naszej zachety. Musielismy wrecz za nim ganiac bo nam uciekal :)
Wczoraj byl wazony w klinice i wyszlo 10.4 kg czyli daje 50-75 centyl. Taka chudzinka sie z niego robi bo wzrost ponad 97 centylem.

anna milan tez chudzinka:tak:nawet nie wiem czy wazy 10 kg watpię:baffled: a tu jeszcze te upały z apetytem cieżko i cały czas w ruchu:baffled: zaraz zniknie:baffled:

a Milan ubił sobie dziś dolną jedynkę:-:)-:)-( szedl z pilotem w buzi i sie wywrócił i poł zęba nie ma:-:)-:)-( teraz musze zmienic na sygnaturce ze ma 5 i pół zęba a nie 6:-:)-:)-( troche mam wyrzuty sumienia ze go nie upilnowałam:-( ale chyba musialabym go trzymac w łóżeczku cały dzień albo na smyczy:-( tyle dobrze ze nie calego wybił:-:)baffled:

Fresh, no to ladnie sie Milan zalatwil :( Masz racje, niby sie pilnuje a zawsze cos sie stanie.
My tez mielismy wypadek ostatnio. Lukasz szedl i sie potknal i uderzyl sie o zabawke. Oko mu strasznie napuchlo i sie o polowe zmniejszylo. Po 2 dniach zrobilo sie sine. Opuchlizna juz zeszla, a kolor robi sie zolty. Bidulek, jak sie smial to wogole nie bylo widac jego oka przez ta opuchlizne.

Cześć dziewczyny :-)
Właśnie przed chwilą znalazłam pierwszy ząbek u Błażka:-D:-D:-D od wczoraj był tak marudny, że nie dało się wytrzymać, a dziś już wiadomo dlaczego:-):-):-)

Tami-gratki pierwszego zębolka.
U nas podobnie było Adaś miał 8m i 10 dni. A teraz ma juz 7 i idzie kolejna czwórka do pary. troszkę śmiesznie-u góry tyle ząbków a na dole 2.

Troszke ponad 12 kilo. Wzrost 84-85 cm gdzieś. No,ale teraz troszkę mi stanął z wagą. Podobno dzieci do drugiego roku życia powinny przybrać tylko 2 kilo. Wiec tego się trzymam. Narazie jeszcze pulchniutki w niektórych miejscach-ale nogi i ręce jakoś się wydłużają. Robi się z niego chłopaczek.

reklama
My byliśmy w Polsce przez dwa tygodnie i Anulka zrobiła takie postępy, że szok. Sama potrafi zrobić kilka kroczków, ładnie stoi, gada dużo, najwięcej oczywiście po swojemu, ale i dużo słów zna a jeszcze więcej rozumie. Nauczyła się wchodzić po schodach, wszędzie jej pełno

Do góry