Kurcze ja sama przeżywam kryzys separacyjny jak jej dłużej nie widzę, więc mogę domyślić się co czuje... No i z tego wszystkiego zapomniałabym o newsie na miarę złota Możliwe że już w tym roku będziemy mieć własne mieszkanie WOW
reklama
No i z tego wszystkiego zapomniałabym o newsie na miarę złota Możliwe że już w tym roku będziemy mieć własne mieszkanie WOW
super!!!! gratuluje!!!! i zazdroszczę
No i my mamy akcję ząbki, ale w dzień jest do zniesienia - bardziej zajmuje się zabawą i odkrywaniem tego co niedostępne Za to w nocy bardzo marnie śpi, co noc kończy u nas w łóżku. Daję jej nawet przed snem viburcol, ale i tak max 2-3 jest pobudka i do mamy
Słuchajcie byłam dziś z Mariczką na rehabilitacji i babka powiedziała że super szybko się rozwija i żeby nic jej nie przyspieszać i przypadkiem nie sadzać, nie wspierać prób wstawania na nóżki. Po czym po powrocie do domu wspinała się na brzuch taty i bach! Siedzi sama całkiem prosto chyba ze 2-3 minuty!! Zaraz potem się przewróciła, ale podobny numer powtórzyła w zabawie ze mną
Słuchajcie byłam dziś z Mariczką na rehabilitacji i babka powiedziała że super szybko się rozwija i żeby nic jej nie przyspieszać i przypadkiem nie sadzać, nie wspierać prób wstawania na nóżki. Po czym po powrocie do domu wspinała się na brzuch taty i bach! Siedzi sama całkiem prosto chyba ze 2-3 minuty!! Zaraz potem się przewróciła, ale podobny numer powtórzyła w zabawie ze mną
no to w takim razie gratulacje dla Mariczki!!!!!!!!!!!!;-)
oj cos mało rozmowne jestescie dzis dziewczyny, ale ze wzgledu na pogode wybaczam;-) szczerze mowiac samej nic mi sie nie chce:-(walczylam na dywanie zeby nie zasnac ja chce SŁOŃCE
reklama