reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

uffff zdazyłam;-)

01028_d.jpg

MACIUSIU z okazji roczku zyczymy Ci szybkiej mozliwosc biegania za piłką, duzo usmiechu i zdrówka:-)

reklama
hahaha dobre:-D:-D:-D

ja uwielbiam to:
[video=youtube;xsaZlMILl_w]http://www.youtube.com/watch?v=xsaZlMILl_w[/video]

jak byłam w ciąży to ryczałam jak bóbr przy tym:eek:

Też przy tym ryczałam jak byłam w ciąży. Ogólnie jak ogladałam niemowlęta a ten filmik przede wszystkim.

Pisałam tu kiedyś u Was. Mam nadzieje,że mogę z Wami porozmawiać. Śledzę ten wątek,więc troszke o Was wiem.
Powiem coś o nas. Mam synka Adasia. Za miesiąc i 6 dni czeka nas wielki dzień. Adaś raczkuje od 6 m chodzi przy meblach od 7 miesiąca,ale rzadko odważy się puścić. Mam nadzieje,że wkrótce się odważy.
Mamy wymęczone 4 ząbki-(choć późno zaczął 8 miesięcy). Idą nam kolejne 2 i mały popłakuje. Choc nie jest tak strasznie jak z pierwszym ząbkiem. Wtedy osłabiony ząbkowaniem dostał mocnej biegunki i gorączki prawie 40 stopni. Strasznie się wtedy bałam. Jak mu przeszło zobaczyłam ząbek. Teraz jest o niebo lepiej.

Dla Maciusia STO LAT:):happy2:

Ostatnia edycja:
Lagajka- superaśna ta twoja mała. Gratuluje.Śledzę już długo ten wątek. I bardzo lubię patrzeć na Mariczkę. Ma taką fajną pyzowatą buźkę.

a u nas paskudna pogoda:wściekła/y: leje od wczoraj jak z cebra:wściekła/y: juz mam dosc gdzie ta wiosna??? siedzimy w domu bo przeciez za blok nie zdaze wyjsc i juz bede cała mokra:baffled::wściekła/y:

U nas też zimno i leje. Nawet w domu chłodnawo. I to niby maj. W zeszłym roku byłam na komuni i męczyłam się w upały z wielkim brzuchem.

A ja bym chciała mieć suwaczek i ząbki w sygnaturce, ale cały czas nie chce mi się zrobić to, bo wychodzi że podpis za długi... Dałam ząbki w rozmiarze najmniejszym ale i tak nie działa ;( pomocy

tez tak miałam i nie było widać całego napisu:no: i musiałam skrócić:-(

a mam pytanie do dziewczyn, które skończyły karmić piersia: co mam robić bo ten pokarm sie zbiera cały czas i jak bede odciagać to bedzie się produkować a jak nie bede odciagać to boję sie o zastój:baffled:

reklama
a mam pytanie do dziewczyn, które skończyły karmić piersia: co mam robić bo ten pokarm sie zbiera cały czas i jak bede odciagać to bedzie się produkować a jak nie bede odciagać to boję sie o zastój:baffled:

Fresh, tez mialam mleko w piersiach jak przestalam karmic Lukasza piersia. Musialam odciagac mleko przez tydzien, moze 1.5 tygodnia. Z tym ze robilam to zadziej i zadziej. np. w pierwszych 3 dniach sciagalam mleko 3 razy dziennie, w kolejnych dniach 2 razy dziennie, potem 1 raz dziennie, potem co 2 dni, itd az do czasu jak mleko samo zaniklo :-)

Do góry