reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

Dzięki :) Jeszcze nie raczkuje, ale ma wielkie chęci. Kołysze się trochę, ale jak chce ruszyć to ląduje na brzuszku, albo na boczku. Trochę potrafi sobie podpełznąć do zabawki i obraca się pięknie na wszystkie strony. Tylko siadania nie chce ćwiczyć, jak podaję palce to czasem się dźwignie do siedzenia, ale nie utrzyma się bez palców. No i trenować nie chce, woli turlanie, pełzanie, klękanie :)

reklama
Wiec tak jak obiecalam oto zdjecia mojej Pociechy:-D:-D:-D I to nie tylko obecne:-D:-D:-D

Załączniki

• S6302246.jpg
    S6302246.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 29
  • S6302207.jpg
    S6302207.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 23
  • S6302161.jpg
    S6302161.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 24
  • S6302233.jpg
    S6302233.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 24
  • S6302067.jpg
    S6302067.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 25
  • S6301993.jpg
    S6301993.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 35
  • S6302084.jpg
    S6302084.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 39
  • S6302038.jpg
    S6302038.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 34
  • 13042010_002.jpg
    13042010_002.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 24
no tak przyszla wiosna i pusto:-( az nam wątek spadl na 4 pozycje:-( a tak na serio.
Milan przeszedl trzydniówke, M zdrowieje i ta piekna pogoda za oknem:-):-):-) jak narazie wszystko układa się po mojej mysli i mam nadzieje ze nic i nikt mi tego nie zepsuje:no:

porzeczkas no nareszcie, chwal sie cześciej oliwka ;-) cudowna!!! taka lalunia;-) buziaki dla was;-)

scarlet a ty co?? juz dawno nic do nas nie pisalas:no: honda rowniez oj nie ładnie :angry:;-)

zycze spokojnego popoludnia:-);-)

Ja weekend w szkole :) Mariczka rozpieszczana u Babci po kilka godzin dziennie, K sobotę i niedzielę non stop w pracy. Losie... dobrze że teraz będzie miał dwa dni wolne. Niedospana, bo o 4 musiałam wstawać, żeby zdążyć wyszykować siebie i Misię, ugotować zupkę i zawieźć ją do Babci, po czym nie spóźniona zaczynać się uczyć. Do tego pociecha moja pół nocy popłakiwała i nie mam pojęcia dlaczego (no oczywiście stawiam na tą trójkę, bo widać jej coraz więcej)

Dziewczyny, dzieciaczki sliczne!!!
U nas pogoda tez piekna i ten weekend spedzilismy praktycznie na dworze: poszlismy na festiwal, pograc w kregle, i mielismy tez grilla. Bylo super!

U nas tez weekend sliczny i cale dzionki na podworku...Oliwcia szaleje tak, ze szok...gdyby chodzola to napewno bym jej nie dala rady dogonic:-D:-D:-D Wczoraj gril od poludnia i do domku dotarlismy dopiero o 19 takze Niunia spala cala noc bez budzenia sie na jedzenie.Dzis zaczynam sie brac za konkretne porzadki bo gosci sie w sobote spodziewamy....co prawda balaganu nie mam wielkiego:-):-):-) ale przy Oliwci jak zaczne dzis to pewnie w piatek albo sobote skoncze.....:-D:-D:-D

I dlatego właśnie wygoniłam lubego z pociechą do babci na pół dnia :) posprzątam, poleżę w wannie, poodpoczywam...
Mariczka dziś dostała pierwsze śniadanko! Kleik kukurydziany ze świeżym jabłuszkiem ze słoiczka. Na razie tylko troszeczkę, ale już czas na solidny poranny posiłek, bo ostatnio robiła się głodna co 2 godziny ;/ Przestało wystarczać samo mleczko...

reklama
Do góry