reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

Hej dziewczyny :)
Nazywam sie Anka miło mi was poznac :) Czesto czytałam o czym piszecie dopiero dzis postanowiłam załozyc konto :)
Mam wielka prozbe do wszystkim mamusiek :)
Moj syncio bierze udział w konkursie :)
I prosiłabym wszystkim o głosiki głosowac mozna co 24 godz...Jesli sie ma konto na e-bobas to otrzymujemy 3 punkciki jeslki nie to 1 punkt:)
Wszystkie was prosze o pomoc zajmie wam to chwilke a nic nie kosztuje ;) Wiecie same ze dla swoich dzieci zrobi sie wszystko:)
Oto linki do 2 foteczek :)
Zdjęcie zgłoszone na konkurs eBobas.pl / eBobas na tropach wiosny - konkurs fotograficzny / Konkursy / Portal dla rodziców. Ciąża, poród, wychowanie i pielęgnacja dzieci - eBobas.pl.
i tu
Zdjęcie zgłoszone na konkurs eBobas.pl / eBobas na tropach wiosny - konkurs fotograficzny / Konkursy / Portal dla rodziców. Ciąża, poród, wychowanie i pielęgnacja dzieci - eBobas.pl.
wszystkim z gory dziekujemy :*

Witaj.

Zagłosowałam. Napisz coś więcej o sobie.

reklama
Nocka u nas ok, dziecko wróciło, znaczy grzeczna jak aniołek Ania, która po kąpieli śpi prawie całą noc:cool2:. Teraz leży i się bawi. Śpimy sobie do 8, potem troszkę leżymy aż do Aniowej drzemki:-). Pogoda niepewna, ale już mi się tyle prania nazbierało:szok:, że musiałam uruchomić pralkę. Teraz siedzę sobie przy kawusi i czytam wszystkie wątki

Czesc Dziewczynki:-):-):-)
Witam nowa mamusie:-):-)
Sluchajcie mam pytanie do Was macie konkretny plan dnia dla dzieciaczkow??
jesli tak to jak on przykladowo wyglada bo nasz dzien jest calkowicie rozbity choc staram sie jakos porzadkowac go ale z oliwia jest to ciezkie:-D:-D

czesc dziewczyny. u nas noc tez dobrze ale za to od rana marudzenie, mala ma stan pogoraczkowy to pewnie po wczorajszym szczepieniu.
zaglosowalam na zdjecie
porzeczkas no ja nie wiem czy u mnie to mozna nazwac planem ale miejwiecej kazdy dzien wyglada tak samo
7-8 wstajemy,mala dostaje cyca
8-9.30 mala sie bawi i wcina chrupki
9.30 -11 drzemka( czasem trwa tylko 30 minut.
pozniej znowu mala sie bawi
okolo 13 idziemy na spacer i tak okolo 2 h
potem znowu drzemka najczesciej 30 minut
potem mala dostaje obiadek
znowu sie bawi
no a potem kolo 19 jemy kolacje wszyscy
kolo 20.15-20.30 kapiel
mala kola sie po lozku
dostaje cycusia i oklo 21- 21.30 spi
to tak mniej wiecej bo nie napisalam wszystkich cycusiow . jogurcikow itd
nie wiem czy w czyms ci pomoglam

Wiola, no tak o najwazniejszym skarbie nie mozna zapomniec!!! Kurcze, to ty juz na dniach wyjezdzasz? (sorry, pewnie wczesniej pisalas o tym a ja gapa pewnie zapomnialam :(). Powodzenia!!!!

Wiola, no tak o najwazniejszym skarbie nie mozna zapomniec!!! Kurcze, to ty juz na dniach wyjezdzasz? (sorry, pewnie wczesniej pisalas o tym a ja gapa pewnie zapomnialam :(). Powodzenia!!!!
spoko:-)
w nastepna niedziele 4 kwietnia lecimy do polski
a kurier zabiera nasze rzeczy juz we wtorek i dlatego juz sie pakujemy

To swieta w Polsce....fajnie Wam.... my moze dopiero na Wigilie do Polski zawitamy:baffled::baffled: Ale jakos damy rade....Powodzenia w pakowaniu i nie zapomnijcie corci:-D:-D

reklama
Cześć dziewczyny:-)
Nie było mnie trochę, bo wylądowaliśmy z Błażkiem w szpitalu :-:)-:)-(, zapalenie oskrzeli, strasznie charczał biedny i źle mu się oddychało a do tego przestał pić z butli, tylko na łyżeczce coś zjadał. Wczoraj wróciliśmy do domu, ale lekarstw mamy jeszcze na tydzień i nie możemy wychodzić na spacery:-:)-( a tu taka piękna pogoda. Wszystko się jakoś tak poskładało, przed Chrzcinami mam tyle przygotowań a na nic czasu, mój K. wraca do Polski dopiero 01,04 i chyba dopiero wtedy zjeździmy sklepy i mam nadzieję że zdążę ze wszystkim na czas:szok::szok:.

Do góry