reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

reklama
Ale swietnie!!!!!:-D:-D:-D Oliwia mowi mama baba bubu i od kilku dni powtarza eta....wczesniej mowila aku sie smielismy, ze chyba pierwsze slowo bedzie niecenzuralne ale jakos juz nie mowi:-D:-D:-D:-D

a ja sie zastanawiam kiedy mojemu zeby przestana wychodzic...ma juz 7 zebow i na to wyglada ze wyjdzie mu 8 wkrotce bo wszystko gryzie i jest taki poddenerwowany. jak tak dalej pojdzie to do 9 miesiaca bedzie mial wszystkie zeby hehehe

czesc dziewczyny.
a u nas ani jednego zeba ...skarlet zuza jest sliczna. jaka slodkosc. iwonka jak narazie mowi tylko ,,tata" ,,daj" ,,ej". dzis bylysmy na szczepieniu i na wazeniu i wam powiem ze Iwonka schudla, nie jest juz taka gruba za to zrobila sie dluga, wazy 8.6kg.
u nas tez pogoda do niczego, pochmurnie i deszczowo.

czesc dziewczyny.
a u nas ani jednego zeba ...skarlet zuza jest sliczna. jaka slodkosc. iwonka jak narazie mowi tylko ,,tata" ,,daj" ,,ej". dzis bylysmy na szczepieniu i na wazeniu i wam powiem ze Iwonka schudla, nie jest juz taka gruba za to zrobila sie dluga, wazy 8.6kg.
u nas tez pogoda do niczego, pochmurnie i deszczowo.

a ile schudla? Ile teraz ma dlugosci?

schudla jakies 200 g a urosla jakies 2cm. ma teraz 74 cm

ja kiedys pisalam, ze mi Lukasz schudl 600g w ciagu tygodnia bo mial goraczke i nie chcial jesc. jak wyzdrowial to jadl jak opetany co 2 godziny i w ciagu 3 tygodni odrobil straty. Teraz znowu je mniej - widocznie jego organizm juz nie potrzebuje tak duzo jedzenia :)

Byłyśmy na kontrolnym ważeniu, niby Ania przybrała, ale tylko 300g w ciągu miesiąca no i każą mi ją częściej karmić i i więcej mleka podawać. Ja już naprawdę wszystkiego próbowałam, żeby więcej mleka jadła, ale na nią nic nie działa.:-( i ma więcej jeść stałych posiłków. To gdzie ona ma jeszcze to wszystko zmieścić???

reklama
widocznie taki typ i juz :) jedne dzieci sa filigranowe, a inne duze i solidne :) Przynajmniej plecy beda Cie mniej bolec od noszenia malej :)

Do góry