reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

reklama
Mariczka budzi się o 6 i wtedy od razu je, a na drzemkę zasypia po porannej toalecie i kolejnym posiłku czyli koło 9, albo trochę po

U nas drzemki trwają po 3 minut, jedna jest dłuższa około godziny lub dużej, więc w dzień śpi maksymalnie 3 godziny, ale zwykle mniej. I to jest normalne, już nie pośpią nam te nasze skarbeńki

porzeczkas u nas tak samo mala malo je i spac tez raczej niechce. a zeba nadal nie ma. Iwonka maksymalnie spi 3 h a w najgordszym wypadku 0,5 h a wtedy zasypia mi o 20 i wstanie nastepnego dnia o 6...zaraz mnie pewnie zeklniecie ale ja Iwonke w chodzik juz wsadzam, tak sie cieszy, skacze, broi, zdejmuje wszystko ze stolikow, otwiera szufladu...potrafi juz przejsc z pokoju do kuchni. a dzis idziemu na pierwszy spacer w spacerowce bo piekna pogoda i grzech bylo by nie skorzystac

Do chodzika nie jestem przekonana i nie bede nawet probowala....my tez mamy caly tydzien super pogode ja na krotki rekaw chodzilam i wybieramy sie do znajomych na ogrod...oliwa bedzie sie opalac:-D:-D:-D a mama odpoczywac na swierzym powietrzu:-):-):-)

ja ci powiem ze tez nie bylam przekonana ale mala chce byc teraz ciagle w ruchu, nie lezy juz w lezaku, na lozku jak ja zostawiam z zabawkami zaraz placze, na kolanach tez niechce siedziec, jedynie stac chce albo byc u mnie na rekach a mi juz poprostu kregoslup siada od noszenia jej . wiec dla mnie chodzik to wybawienie. wedlug mnie wszystkie produkty ktore sa przeznaczone dla dzieci sa dla nich bezpieczne.kurcze jak ja sie ciesze ze w tym roku lato spedze w polsce od 3 lat nie widze prawdziwego lata ,ale bede sie opalac:-)

reklama
Do góry