dyta13
Mama kwietniowa 2009
Witam Cię mili 384:-)
Aaniaa jak tam Kacperek?Lepiej już?Wymiotował jeszcze?
Aaniaa jak tam Kacperek?Lepiej już?Wymiotował jeszcze?
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam wszystkie mamusie:-) jestem mamą Bianki ur.09 lipca 2009 i dołączam się do was moja córeczka jest od początku na piersi i budzi się w nocy średnio co 3-4 godzod jakiś 2 tygodni dostaje butle na dobranoc i myślałam że pośpi dłużej ale niestety
po 3 godzinach pobudka...tak sobie myślę że może nie jest głodna tylko zwyczajnie brakuje jej cycusia... co o tym myślicie? Mi już brakuje pomysłów co zrobić żeby pospała dłużej...
to juz chyba bylo wczesniej... warto przejrzec forum. duzo robia szkraby,moj siedzi,bawi sie wszystkim, je wiele, probuje raczkowac ale chyba nieudolnie,za to stoi juz dosc mocno,z podtrzymywaniem. daje pionereaguje na psa, zaczepia go. wie kto to tata, i how how ,smieje sie do potegi i wogole jest fantastyczny,kazdego dnia kocham go mocniej,choc nie wiem skad to ,bo czy mozna kochac mocniej gdy juz sie kocha do nieskonczonosci???
rehabilituje???????????ale dlaczego????????????