reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

Iwonka jakos nie moze opanowac siedzenia i bardzo szybko opada na plecki a to dlatego ze prostuje sie do stania,jak trzymam ja po paszkami to przebiera nozkami jakby chciala mi sie wyrwac i isc sama

reklama
lagajka Bartek pije z takiego samego kubeczka, idzie mu już dobrze, zrozumiał co musi zrobić żeby ugasić pragnienie, dużo lepsze rozwiązanie niż butelka!!
porzeczkas u Bartka ząbki (górne i dolne 1) wychodzą stopniowo i do dziś ani jeden się nie pokazał. Od 2 dni Bartek BARDZO się ślini, ciężko mu jeść obiadki, tylko kaszki jako tako wchodzą, marudzi, popłakuje. Mam nadzieję, że na dniach pojawi się biała perełka:) a ulgę przynosi maść Dentinox, a przy gorączce Nurofen w czopkach.

A tak w ogóle to mój syn wymyslił sobie że będzie sypiał w dzień tylko raz około południa. Ciekawe jak ja się przygotuję do sesji letniej :)

tami_dj zobacze jeszcze jak to bedzie czy Milanowi znow sie do tej pory nie przyplacze zadne chorobsko:-( i w ogole wracam do pracy i soboty tez robie, a o ktorej to spotakanie?? w spodku?? jedziesz z dziecmi??

porzeczkas wiola ma racje czopki vibrucol i dentinox i po sprawie:tak: zapytaj w aptece o jakies czopki homeopatyczne usmierzajace bol byc moze beda mieli cos?? a z PL nie ma ci kto przyslac??? naprawde bez vibrucolu nie wyobrazam sobie przechodzenia przez zabkowanie;-)

Wiola doskonale cie rozumiem jak to jest z goraczka sama odchodze od zmyslow jak Milan goraczkuje a po ostatniej tez wlasnie takiej wysokiej to juz w ogole dziekuje:-( zycze duuuuuzo zdrowka dla Iwonki i przesylam fluidki;-)

lagajka a wiec ja mowilam o takim niekapku Tommee Tippee KUBEK NIEKAPEK 225ml (919757262) - Aukcje internetowe Allegro
a honda o takim
http://photos07.allegroimg.pl/photos/64x48/928/23/90/928239064
mysle ze jeden i drugi jest dobry .co prawda ten nuk jest od 6 miesiaca ale mysle ze juz twoja corcia moglaby sie na nim uczyc.
co do tego niekapka co tu masz to moja mala tez nie umiala z niego pic

My mamy kubek z CANPOL BABIES, ale sie nie sprawdza:-( musze pomyslec nad tym NUK albo TOMMEE TIPPEE

Fresh nie wiem jeszcze gdzie i kiedy będzie spotkanie, na razie dziewczyny chcą się zorientować ile będzie chętnych i ustalimy czy będziemy z dziećmi. Na razie to taka wstępna lista, można się zapisać. Byłaś u lekarza, co powiedział o tej szczepionce?? Daj znać:-):-)

Dzieki dziewczynki:-) bede jutro dzwonic do Polski, zeby mi kupili i bede probowac...na szczescie goraczki jak narazie nie ma ale masakra, spac nie chce o 20 mi usnela i teraz juz siedzi sobie z zabawkami....pewnie do 24 bede sie bujac z nia...

reklama
Fresh nie wiem jeszcze gdzie i kiedy będzie spotkanie, na razie dziewczyny chcą się zorientować ile będzie chętnych i ustalimy czy będziemy z dziećmi. Na razie to taka wstępna lista, można się zapisać. Byłaś u lekarza, co powiedział o tej szczepionce?? Daj znać:-):-)
Do lekarza idziemy jutro bo dopiero dzis ostatni zastrzyk byl. A co do tego spotkania to naprawde nic nie moge obiecac bo na dodatek M jeszcze studiuje (wieczny student zreszta;-)) i cholera wie jak mi sie to ulozy poczekamy zobaczymy:tak:

Do góry