reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

hejka! my tez dzis dlugo w ogrodzie,w parku z psem na spacerze... wiosenna pogoda do nas dzis zawitala,bylo super,w miare cieplutko i bez wiatru,wiec wykorzystalismy co sie dalo... a ja nawet w ogrodzie posprzatalam jak maly stal przy wozku hehehehe. teraz sie bawimy i niedlugo kapiel i lulu. dzis Macius jakos malo mi zjadl,ogolnie nie ma ochoty na nic co nie jest bananem albo jakims innym owockiem... zauwazylam,ze odkad zaczal raczkowac i stac to musze go karmic w biegu,czyli mama biega za synkiem z jedzonkiem,jest tak bardzo zajety ze nawet na 5 minut nie usiadzie,bo nie ma czasu hehheh:-D

reklama
hejka! my tez dzis dlugo w ogrodzie,w parku z psem na spacerze... wiosenna pogoda do nas dzis zawitala,bylo super,w miare cieplutko i bez wiatru,wiec wykorzystalismy co sie dalo... a ja nawet w ogrodzie posprzatalam jak maly stal przy wozku hehehehe. teraz sie bawimy i niedlugo kapiel i lulu. dzis Macius jakos malo mi zjadl,ogolnie nie ma ochoty na nic co nie jest bananem albo jakims innym owockiem... zauwazylam,ze odkad zaczal raczkowac i stac to musze go karmic w biegu,czyli mama biega za synkiem z jedzonkiem,jest tak bardzo zajety ze nawet na 5 minut nie usiadzie,bo nie ma czasu hehheh:-D
zazrdoszcze takiej pogody u nas znów snieg spadl:wściekła/y:
tami_dj pogadam z nasza lekarka o tej szczepionce we wtorek na kontroli:tak:
ale tu cichutko.......... wiec uciekam na paluszkach ciiiiii;-) spokojnej nocki dziewczynki

Witam w to słoneczne i mroźne niedzielne przedpołudnie. Jak się macie? My jesteśmy wyspani, wypoczęci, Bartuś bawi się grzecznie w kojcu a ja mam chwilę żeby coś tu skrobnąć. Mam nadzieję że się nieco ociepli w południe i będziemy mogli pospacerować. :tak:
Miłego dzionka Dziewczyny i Bobaski :-D

U nas tez slonecznie i mrozno. Była juz pielegniarka i dumna jestem z Milana nic nie placze pielegniarka w szoku:szok: mowi ze jak robi 15 lat zatrzyki to Milan jest jej pierwszym przypadkiem kiedy nie placze:baffled::-D:-D naszczescie przedchodzi kaszel :tak:

jakos mam dola dzis :-( boli mnie brzuch, ale to chyba z nerwow bo juz za cztery dni i do pracy i stad chyba to samopoczucie:-( ale dobra nie bede was meczyc moimi rozsterkami;-)

ide przyrzadze jakis deserek Milanowi na kolacje zajrze pozniej pa

oj ładnie to forum teraz wygląd, tak przejrzyście :)
fresh ale Twój Milan jest dzielnym chłopcem! Super, że wraca do zdrowia. Nie martw się, dasz radę ze wszystkim! Pewnie na początku będziesz bardzo ale to bardzo tęsknić ale wkrótce wszystko ze sobą pogodzisz. A tak właściwie to po to tu jesteśmy żeby "wysłuchać" wszystkich rozterek i pocieszyć :))

czesc dziewczyny:-)
fresh aga ma racje po to tu jestesmy zeby wysluchac i ostatecznie doradzic....wiec mozesz sie zalic do woli...widac ze Milan to facet, bo moja mala jak ja kuja to potem 30min histeryzuje.
a u mnie Iwonka dzis gpraczkuje i nie wiem czy to na zabki czy powiklania po zapaleniu gardla.musimy do lekarza jutro isc.

reklama
hej,u nas wiosna!!!!! cipelo,slonecznie dzis bylo..... byczylismy sie z Maciusiem w domu i na ogrodzie... Macius szybko mi ucieka,w domu szalenstwa odchodza jak sie bawimy a ile przy tym smiechu. jeszcze jutro wolne i znow do pracy... ale ale.... od 22 mam 2 tygodnie urlopu zaleglego heheheh.nie moge sie doczekac. spijcie smacznie

Do góry