reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

Dziewczyny mam pytanie!
Na ostatnim szczepieniu byliśmy na początku stycznia, następne wypada w sierpniu. Czy między tymi wizytami muszę iść do pediatry na jakąś konrolę? Czy tylko na wagę i miarę? Jeśli tak to kiedy? Nie chcialabym zaniedbać Bartka a jestem niestety niepoinformowana.
porzeczkas Twoja Oliwka jest prześliczna, gratuluje córci :)
Anna28 pewnie jesteś dumna z Łukaszka, brawo!!!

A ja muszę się pochwalić, że Bartuś dzięki metodzie z książki "Usnij wreszcie" zasypia sam i dzięki temu zaczął przesypiać całe noce bez budzenia!! Dziewczyny pierwszy raz od 8 m-cy spałam spokojnie całą noc!!! Wstałam po 7 wypoczęta, wyspana, pełna sił, aż chce się żyć!!!!

O! a Legionowo znów zasypane :(

reklama
Dziewczyny mam pytanie!
Na ostatnim szczepieniu byliśmy na początku stycznia, następne wypada w sierpniu. Czy między tymi wizytami muszę iść do pediatry na jakąś konrolę? Czy tylko na wagę i miarę? Jeśli tak to kiedy? Nie chcialabym zaniedbać Bartka a jestem niestety niepoinformowana.

A ja muszę się pochwalić, że Bartuś dzięki metodzie z książki "Usnij wreszcie" zasypia sam i dzięki temu zaczął przesypiać całe noce bez budzenia!! Dziewczyny pierwszy raz od 8 m-cy spałam spokojnie całą noc!!! Wstałam po 7 wypoczęta, wyspana, pełna sił, aż chce się żyć!!!!

zazdroszcze tej przespanej nocy:-) oj jak ja bym chciala sie wyspac chociaz raz na jakis czas.
a co do wizyty to ja niestety ci nie pomoge bo tu w Irlandii jest calkiem inaczej i na kazda wizyte dostaje sie listowne zaproszenie.

WIOLKA1905 a wiesz, że ja też byłam w Irlandii, ale wróciliśmy do Polski kiedy byłam w 4 miesiącu ciąży. Byliśmy około 1,5 roku w Sligo na zachodzie wyspy, tak mniej więcej. A Wy myslicie o powrocie?

Aga, tez sie nie orientuje jak czesto sa lekarskie kontrole w PL. Ja mialam bilans 6 miesieczny, i kolejna wizyta dopiero jak maly bedzie mial roczek! :szok:
A ja myslalam, ze do roku wizyty sa co 2 miesiace...

aga czyli mieszkalysmy od siebie jakies 100km. ja jezdze na plaze do sligo w lato.wracamy do polski 4 kwietnia, o cholerka to juz za miesiac:-). fajnie sie zyje za granica ale nigdy sie nie ma poczucia ze jest sie u siebie, ale ty pewnie o tym wiesz.

ojej Wy wszystkie poza krajem? :( dzięki za odzew :)
może fresh będzie wiedziała cos na temat wizyt u pediatry.
Sporo nas aktywnych na forum czyżby Wasze Szkrabki też ucinały sobie w tej chwili drzemkę?

Dziewczyny mam pytanie!

Ja tez zazdroszcze tej przespanej nocy Oddalabym chyba wszystko zeby sie wyspac wkoncu:-(
A co do wizyty u lekarza tez niestety nie pomoge bo tu jest calkiem inaczej:sorry2:
Oliwia juz po drzemce kaszka zjedzona i grzecznie jak narazie sie bawi i daje mamie obejrzec w spokoju seriale:-D

reklama
oj wiem, wiem!! Żyło nam się lekko i bezproblemowo. Mogłoby się wydawać, że takie życie to jest to, ale to tylko złudzenia. Po jakimś czasie zaczyna robić się nudno. :baffled: Tak było w naszym przypadku.
Teraz mieszkamy pod Warszawą, mamy synka, zwykłe problemy, normalne życie, a przede wszystkim blisko rodzinę i znajomych!! :-)
Powrót tuż, tuż!! Powodzenia przy pakowaniu i zbieraniu wszystkiego do tak zwanej kupy :-D

Do góry