reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

Cześć dziewczyny
Mój K wyjechał znowu do Holandii, więc wracam do Was kochane ;-);-), poczytałam co się działo przez weekend i mam nadzieję, że będę na bieżąco. Byłam w sobotę w Smyku w Katowicach a tam wyprzedaż ubranek -50%, wydałam dużo :tak::tak: ciężko zarobionych pieniążków mojego K, ale nie mogłam się powstrzymać. Widzę, że brzuszki pokazujecie, ja miałam masakrycznie wielki ale nie mam zdjęć z końcówki a u was wcale nie takie duże brzuszki. Dałam dzisiaj Błażkowi pierwszy raz kaszkę ryżową z jabłkiem i wsunął 190 :szok::szok: ciekawe czy coś więcej go przytrzyma, bo teraz zasnął i ja mam chwilkę czasu.

reklama
fresh, malutki mialas brzuszek. albo moze na zdjeciu tak wyglada bo z odleglosci bylo zrobione :)
Az mi sie zatesknilo za ciaza! juz sie nie moge doczekac do kolejnego malenstwa :):):):)

no malutki mialam brzuszek pozniej niewiele wiecej sie powiekszyl, pozniej to raczej zaczal opadac Wiecie co??? Mi tez sie zatesknilo za ciaza jak tak ogladam te brzuszki ..........

hej,u nas dzis bylo slonecznie,i czulo sie wiosne,jednak troche zimno jeszcze... a w nocy mrozi.Macius zasnal dzis o 20 wiec mam troche czasu na nadrobienie roznych zaleglosci, teraz szaleje maly z raczkowaniem,ucieka mi wszedzie,kabelki go najbardziej interesuja hehhe,chyba lepiej bylo jak stal i wspinal sie .oj oj oj... ogarnelam sypialnie ale jakos wiecej nie chce mi sie robic...chyba sie poloze... dobrej nocki

ja również się dołączam z synkiem Bartkiem, który właśnie skończył 8 miesięcy :)
honda wbrew pozorom fajnie masz z raczkującym bobaskiem. Bartka chyba ominie raczkowanie bo jak kładę Go na brzuszku to jest ogromna histeria.

Ostatnia edycja:
witam nowa mame:-)
a my juz po drzemce teraz wybieramy sie na spacer.dziewczyny co to za cisza? ostatnio cos malo piszecie.skarlet gdzie jestes?

reklama
No to macie fajnie. U nas w Legionowie zaczyna padać i jak tak dalej pójdzie to będziemy czekać ze spacerem do jutra. Życzymy z Bartkiem udanego spacerkowania:-)

Do góry