reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
Laperedhill i tobie wszystkiego naj naj ,mam nadzieje ze nie liczac ranka to reszta dnia byla juz udana :-)

Widze ,ze mdlaco sie zrobilo wspolczuje ogromnie.

Dnia kajakowego zazdroszcze,musialo byc naprawde super.
My w sobote caly dzien na basenie ale ja albo w wodzie albo w cieniu siedzialam mimo wszystko lekko opalona jestem.Maz sie smieje,ze takiego bladego brzucha to u mnie juz lata nie widzial :-D A smaruje sie faktorem 50 tak samo jak Victora tu jak slonce przyswieci to jakos mam obiekcje przed nizszymi a w pl nie widzialam problemu...albo te slonce jest silniejsze jak lata temu kto to wie...A wczoraj mala wycieczke zaliczylismy do parku dinozaurow i bylo oki tylko wiecej w aucie siedzielismy jak tam spacerowalismy :szok:

dziekuje dziewczynki, no rodzice z siostra i chrzesnica mnie odwiedzili. Moja siostra to pierwszy raz u mnie byla a mieszkamy juz dobre 1,5 roku na swoim. Ale milo bylo :) dostalam od meza poduszke/ kojec i jest fantastyczna i nawet maz chcial mi ja zakosic do spania, ale rano narzekal ze przez nia sie przytulic nie moze do NAs :) a wieczorem zabral mnie na rynczek na koktajle i tam byly moje kolezanki wiec tez super milo :) ale powiem Wam ze dzisiaj czuje sie jakbym balowala, zmeczona i stopy bola ale to chyba przez pogode :baffled:
milego dnia :) ide na sniadanko zjesc moj torcik urodzinowy a co! :-p

hej wszystkim. melduje sie po urlopie ;) bylo cudownie, mimo ze polskie morze to nie narzekam bo pogoda dopisala;) jestem bardzo opalona i zadowolona. mamy jeszcze tydzien urlopu i od dzis i myslimy wlansie co by tu zrobic..;)

Hej Babeczki :-)

ananaska, laperedhil 100 lat :) Najlepszego Kochane:tak:

mamaktosia trzymam kciuki za dobre wyniki:tak:

cosiek tylko pozazdrościć :) Ja przy mojej karnacji chodzę raczej spalona, niż opalona, a jak burak zejdzie, to dalej jestem blada;-)

oregano, lucere no tak to w te upały jest, ja w kościele się męczę strasznie, ale nie mdleję, za to w kolejce do lekarza mi się zdarzały zawroty głowy i zasłabnięcia ;-)

Anneeczka, mamaktosia cieszę się, że urlop się Wam udał :) Oby więcej takich wspaniałych wyjazdów :tak:

Po weekendzie trudno Was nadrobić ;-) U nas dalej gorąco, sucho więc roślinność trzeba ratować, to będzie co robić ;-) Zmykam na późne śniadanko i mam nadzieję, ze dziś będzie ok, bo wczoraj miałam wysokie ciśnienie i głowa mnie bolała strasznie, ale pociesza mnie to, że wszyscy u nas na nie narzekali...
Buziaki Kochane :tak:

Laperedhil - śwnietnie że spotkanka udane !Zazdroszcze tortu i udanych prezentów :-)

Aneczka witaj ! No fakt nasze morze najpiękniejsze a i pogodę super miałaś , lubię się pomoczyć w ciepłym morzu , ale takiego uroku jak ma nasze to ciężko znaleść i nawet te 20 czy 22 stopnie da się przeżyć :-) Mi mąż za rok obiecał Chorwację , już nie mogę się doczekać . Zazdroszczę opalenizny bo u mnie z nią krucho ...

Vici- mój młody ciągnie nas to miasteczka kowbojów , a jeden bilet dostaliśmy gratis z tesco , więc chyba się wybierzemy ,byliśmy już w miniaturach i parku kolejowym , ale udinusiów nie.

Dzięki Awunia :)

Wizyta na odpowiednim wątku.Było ostro ;-)

część dziewczyny:)
Ananaska. Laperedhil stu lat!!!

Co do omdleń w Kościele to też mi się zdarza, ale tylko tam:-);-)
Cały weekend był piękny i spędziłam go w przydomowym basenie...cudownie;) I tez mam opaleniznę na dekolcie,ale jak mój mężuś to określił "cyce go w nocy raziły" białością:)

Witam i ja :)

Dziewczyny widzę ze waszym dzieciaczkom nie odpowiadają wizyty w kościele małe diabełki hi hi

ananaska , laperedhil - sto lat :)

Ja dzisiaj umówiłam sie do lekarza do szpitala idę w czwartek mam mieć sprawdzane serduszko dzidzi i usg 3d mam nadzieje ze wkońcu poznam płeć

weekend spędziłem na grilowaniu w sobotę sie na przygotowywałam ze pózniej aż sie źle czułam cała noc mi brzuch twardniał myślałam ze zwarjuje

reklama
Do góry