reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
Cześć dziewczyny :),

Pogoda mnie wykończy, leje się ze mnie straszliwie...A to dopiero preludium ponoć:szok:
W sobotę jedziemy na nasze wakacje i coś czuję, że odszczekam te narzekania na upał:-p

A tak generalnie to jutro nasza córka kończy roczek, o 17 15 dokładnie. Jak ten czas zleciał:szok: Niesamowite, jakby to wczoraj było, jak moje maleństwo pierwszy raz po tej stronie brzucha zobaczyłam. A teraz już starszą siostrą jest!
Łezka w oku się kręci na wspomnienia tych obłędnych, magicznych chwil:sorry2:!

Witam Was Kochane.Ja postaram się pisać wieczorami kiedy Kamil już będzie smacznie spał i o ile ja nie padnę razem z nim.
Upały dają popalić i nie tylko mnie ale także jemu i dzięki temu mam w domu w ciągu dnia mega marudę a najlepsze jest to że nie chce iść spać nawet na godzinkę w południe.No ale cóż życie...
Dzidziuś w brzuszku też daje popisy i ładnie skacze,kopie i w ogóle tak to słodko wygląda jak Kamiś każe mu się ruszać a on jakby słuchał starszego braciszka porusza się.
W środę mam mieć wizytę u gina na 10.50 ale muszę po 8.00 jeszcze zadzwonić i dopytać się czy będzie mój lekarz bo on z inną panią doktor zamienia się co druga środę a był na urlopie i nie wiem jak teraz mu trafi.

Aia sto latek dla córeczki!!I udanych wakacji:blink:

oj dzisiaj też się zapowiada niezły upał... Nie ukrywam, że za jesienią i zimą nie tęsknię, ale wiosną bym nie pogardziła :)
Wczoraj myślałam, że padnę w autobusie...duchota jak nie wiem, wszyscy na śledzia i taki korek... coś okropnego...
Ja od przyszłego tygodnia zaczynam urlop, więc już tylko odliczam dni :)
Aia - urodzinowy buziak dla córy :)

Aia dla malej wszytskiego naj naj i na urlopik zycze pogody ladnej ale nie meczacej :-)
Moje dziecie wstalo po 6...ja wiem,ze dzis do lekarza ale aby o 6 wstac :no:

Halo dzien dobry !:)

dziewczyny mi tak samo stopy puchna, az mi sie nie chce wierzyc. nad morzem gdzie bylo 22-23 stopnie bylo swietnie, nic sie nie dzialo;..a tu 36stopni i umieram ! stop nie poznaje ;( dobrze ze lato jest...to japonki tylko nosze..

reklama
aby tylko nie było za dużo na minusie...bo pozostanie tylko siedzenie w tych kapciach:sorry::-D

śnieg mógłby byc na święta,bo rzadko coś w tym czasie jest :sorry:

mnie wczoraj złapał skurcz na dworze na ławce jak siedziałam...ogólnie mam dosyć już nawet JA:sorry:
kopniaczki już fajne czuję :-)

-Aia- Wszystkiego Najlepszego dla Roczniaczka :-)

61632-1.jpg

Do góry