reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Aneczka ja wczoraj nawet w japonki nie mogłam wsadzić stóp! Dzisiaj jadę kupić sobie jakieś sandały sportowe Nike czy coś, bo pasują na mnie tylko klapki domowe na rzepy :p

reklama
oj dziewczyny współczuję tych stóp. Mnie spuchły tylko raz i oby się to już szybko nie przydarzyło. U mnie samopoczucie ok choć te upały są straszne, marzę o baseniku:-);-):-)

Witam się!Upałów ciąg dalszy...
Dziś stał się cud i mój synuś nie dawno zasnął ale chyba dlatego ze wstał o 6.00.
Ja ugotowałam już zupę buraczkową i jakoś tak mi nawet wyszła choć osobiście nie przepadam za nią ale mały uwielbia więc mu ugotowałam.
Zadzwoniłam dziś do przychodni aby zapytać czy mój gin jutro będzie przyjmował i okazało się ze tak więc jutro o 10..50 wizyta i liczę na usg.

No i wszytskim tym którym puchną stopy współczuje ale powiem Wam ze nie zauważyłam u siebie tego jednak skurcze łydek dają znać o sobie.

Hej kochane:-)
To znowu ta co obiecuje ze wroci i dalej jej nie ma:-) no ale kurde zawsze cos...jak ogarnelam mieszkanko i mowie wkoncu luz to zawsze cos wyskoczy moj brat caly zeszly tydz byl w szpitalu niby tylko wyrostek ale raz go przyjmowali raz wypisywali az wkoncu w ostatniej chwili rodzice zawiezli go do szpitala i wykonali zabieg...do tego te upaly laptop mi sie tak przegrzewa ze 5min mi ciezko weyrobic przy nim no i od 2 dni nie mam wody:-\ jeszcze w takie upaly:-(
Nadrobilam was troszke mam na lapku post nap ale nie mam ochoty przy nim siadac:p
Odkurzylam tablet i postaram sie juz byc na bierzaco.

Hej

Ja padam na cyce,taki upal,mam 33 stopnie w cieniu,jest niewyróba.

Aia naj naj kochana dla corki.

Ja powiem wam-mogloby sie ochlodzic,bo ja w domu non stop,taka sauna,ze umieram.
Mi nogi nie puchna,ale bola mnie jak sie nastoje.c

Mam pytanko-mam swedzacy problem czy moge sie clotrimazolum smarowaa

Koralikowa jak cie to pocieszy to ja mam31 w mieszkaniu czuje jak po mnie leci a tu nawet kropli wody by sie oplukac:-(
Jesli chodzi o clotrimzolum to chyba najlepiej to skonsultowac z lekarzem a na ulotce nic nie pisze???

to ja dołączam do mam narzekajacych na upały :) ale tylko jak wsiadam do samochodu to jest masakra, w pracy znośnie (pracuje ten tydzien za sekretarke), w domu przyzwoite 26 st i pozasłaniane rolety :)

A dzis wstałam raniutko i pojechałam na msze pielgrzymkowa (wychodziła pielgrzymka z wawy w której wiele wiele razy chodziłam), pożegnałam mame i znajomych, i pojechałam do pracy. A rano było tak chłodniutko że nawet w sweterku byłam :) najpiekniej i rześko jest rano! :)

reklama
Do góry