a ja sie nie przejmuje tymi długonogimi małolatami jestem najszczesliwsza będąc w ciąży i nie chce sie z tym kryć Wystarczajaco że jak siedze w domu to chodze w luźnych rzeczach, na dwór, na spacer lubie sie ładnie ubrać i tak żeby było widać brzuszek piekny czas!
reklama
niezapominajka1101
Happy
Taka kolej rzeczy, kiedy ja pieknie opalona lansowalam sie w bikini, dziewczyny rodzily...., nie unikam ludzi, nie zaszywam sie na chacie, cieszę sie chwilowa odmiennoscia i życzliwością wokół. Czasem tylko myśle ze wzgledu na wuek powinnam była mieć dzieci trochę wcześniej
Baśka_28
Fanka BB :)
Witam ja mam problemy z lapkiem.Dlatego mnie nie było parę dni na BB.Teraz mam pożyczony od szwagra ale taki zamuł że szok.
Cały dzień z małym na podwórku bo pluskał sie w baseniku wiec nie mam kiedy nadrobić tylko tyle;
Szyszunia udanego panieńskieg:-)
Cały dzień z małym na podwórku bo pluskał sie w baseniku wiec nie mam kiedy nadrobić tylko tyle;
Szyszunia udanego panieńskieg:-)
a ja sie nie przejmuje tymi długonogimi małolatami jestem najszczesliwsza będąc w ciąży i nie chce sie z tym kryć Wystarczajaco że jak siedze w domu to chodze w luźnych rzeczach, na dwór, na spacer lubie sie ładnie ubrać i tak żeby było widać brzuszek piekny czas!
mam tak samo,na każdą przyjdzie pora...zresztą ja z wiekiem wyglądam podobno lepiej i nawet niektóre małolaty co nie rodziły wygladają o wiele gorzej-zapasione do granic...no ale ja w ich wieku siedziałąm na dworze z piłką od rana do wieczora...a teraz nosy w komórkach ...także na plaży kompleksów nie miałam i wkońcu to jestem mamą więc mam prawo miec jakieś niedoskonałości...
Szyszunia udanej zabawy...
a ja za 5 dni 5 rocznica ślubu a jutro urodzinki...;-)
niezapominajka1101
Happy
mam tak samo,na każdą przyjdzie pora...zresztą ja z wiekiem wyglądam podobno lepiej i nawet niektóre małolaty co nie rodziły wygladają o wiele gorzej-zapasione do granic...no ale ja w ich wieku siedziałąm na dworze z piłką od rana do wieczora...a teraz nosy w komórkach ...także na plaży kompleksów nie miałam i wkońcu to jestem mamą więc mam prawo miec jakieś niedoskonałości...
Szyszunia udanej zabawy...
a ja za 5 dni 5 rocznica ślubu a jutro urodzinki...;-)
100 lat ananaska!!!!
mamaktosia
Witam :-) już z szarej rzeczywistości , urlop się skończył , ale z drugiej strony nie ma to jak rozsiąść się w ulubionym fotelu , tym bardziej że du*a mnie boli od siedzenia w aucie , a raczej od stania w korkach W poniedziałek gin i odbiór wyników a we wtorek wieczorem prenatalne . Już nie mogę się doczekać głównie żeby sprawdzić co tam z łożyskiem , bo dalej mam stresa.
Jutro postaram się poczytać Was dokładnie , bo dziś życie ze mnie uszło i marzę tylko o tym żeby się położyć .
Jutro postaram się poczytać Was dokładnie , bo dziś życie ze mnie uszło i marzę tylko o tym żeby się położyć .
vici
mama Victor´a & Raphael`a
ananaska wszystkiego naj naj w dniu urodzin :-)
Co do dlugonocich malolat tez mam je gdzies i pomyslcie my juz bedziemy mialy dzieciaki odchowane a one dopiero to przed soba,te noce nieprzespane,walka z kg po A ja tez lubie byc w ciazy nawet jak mi nieraz cos dokucza to i tak lubie A to moja ostatnia ciaza pewnie wiec musze sie nia nacieszyc ile wlezie
Co do dlugonocich malolat tez mam je gdzies i pomyslcie my juz bedziemy mialy dzieciaki odchowane a one dopiero to przed soba,te noce nieprzespane,walka z kg po A ja tez lubie byc w ciazy nawet jak mi nieraz cos dokucza to i tak lubie A to moja ostatnia ciaza pewnie wiec musze sie nia nacieszyc ile wlezie
Baśka_28
Ananaska wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek..100lat!!
Ja juz z godzinkę nie śpię właśnie jem śniadanko chlebek z masełkiem i popijam kakałkiem.Ostatnio to moje ulubione danie;-)
Dziś u Nas pochmurna pogoda i nawet mały deszczyk ale raczej ciepło jest.
Na obiad mamy dziś mizerię schabowe i ziemniaki,zupke mam wczorajszą wiec bedzie zamiast rosołku.
Miłego dzionka kochane
Ja juz z godzinkę nie śpię właśnie jem śniadanko chlebek z masełkiem i popijam kakałkiem.Ostatnio to moje ulubione danie;-)
Dziś u Nas pochmurna pogoda i nawet mały deszczyk ale raczej ciepło jest.
Na obiad mamy dziś mizerię schabowe i ziemniaki,zupke mam wczorajszą wiec bedzie zamiast rosołku.
Miłego dzionka kochane
reklama
Paulettta
To było powiedziane trochę w formie żartu, ale dobrze Wam, że tak się dobrze czujecie w swojej skórzeOdnośnie ciąży to ja do tego nie podchodzę tak optymistycznie, może dlatego, że pierwszą w połowie 'przeleżałam' ( no może trochę oszukiwałam).
Ananaska- żyj nam 100lat w radości!
Miłej niedzieli Wam życzę!
Ananaska- żyj nam 100lat w radości!
Miłej niedzieli Wam życzę!