reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

a ja sie nie przejmuje tymi długonogimi małolatami :) jestem najszczesliwsza będąc w ciąży i nie chce sie z tym kryć :) Wystarczajaco że jak siedze w domu to chodze w luźnych rzeczach, na dwór, na spacer lubie sie ładnie ubrać i tak żeby było widać brzuszek :) piekny czas!

reklama
Taka kolej rzeczy, kiedy ja pieknie opalona lansowalam sie w bikini, dziewczyny rodzily...., nie unikam ludzi, nie zaszywam sie na chacie, cieszę sie chwilowa odmiennoscia i życzliwością wokół. Czasem tylko myśle ze wzgledu na wuek powinnam była mieć dzieci trochę wcześniej

a ja sie nie przejmuje tymi długonogimi małolatami :) jestem najszczesliwsza będąc w ciąży i nie chce sie z tym kryć :) Wystarczajaco że jak siedze w domu to chodze w luźnych rzeczach, na dwór, na spacer lubie sie ładnie ubrać i tak żeby było widać brzuszek :) piekny czas!

mam tak samo,na każdą przyjdzie pora...zresztą ja z wiekiem wyglądam podobno lepiej i nawet niektóre małolaty co nie rodziły wygladają o wiele gorzej-zapasione do granic...no ale ja w ich wieku siedziałąm na dworze z piłką od rana do wieczora...a teraz nosy w komórkach ...także na plaży kompleksów nie miałam i wkońcu to jestem mamą więc mam prawo miec jakieś niedoskonałości...

Szyszunia udanej zabawy...
a ja za 5 dni 5 rocznica ślubu a jutro urodzinki...
;-)

mam tak samo,na każdą przyjdzie pora...zresztą ja z wiekiem wyglądam podobno lepiej i nawet niektóre małolaty co nie rodziły wygladają o wiele gorzej-zapasione do granic...no ale ja w ich wieku siedziałąm na dworze z piłką od rana do wieczora...a teraz nosy w komórkach ...także na plaży kompleksów nie miałam i wkońcu to jestem mamą więc mam prawo miec jakieś niedoskonałości...

Szyszunia udanej zabawy...
a ja za 5 dni 5 rocznica ślubu a jutro urodzinki...
;-)

100 lat ananaska!!!!

Witam :-) już z szarej rzeczywistości , urlop się skończył , ale z drugiej strony nie ma to jak rozsiąść się w ulubionym fotelu , tym bardziej że du*a mnie boli od siedzenia w aucie , a raczej od stania w korkach :baffled: W poniedziałek gin i odbiór wyników a we wtorek wieczorem prenatalne . Już nie mogę się doczekać głównie żeby sprawdzić co tam z łożyskiem , bo dalej mam stresa.

Jutro postaram się poczytać Was dokładnie , bo dziś życie ze mnie uszło i marzę tylko o tym żeby się położyć .

ananaska wszystkiego naj naj w dniu urodzin :-)
Co do dlugonocich malolat tez mam je gdzies i pomyslcie my juz bedziemy mialy dzieciaki odchowane a one dopiero to przed soba,te noce nieprzespane,walka z kg po :-D A ja tez lubie byc w ciazy nawet jak mi nieraz cos dokucza to i tak lubie :yes: A to moja ostatnia ciaza pewnie wiec musze sie nia nacieszyc ile wlezie :tak:

Ananaska wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek..100lat!!

Ja juz z godzinkę nie śpię właśnie jem śniadanko chlebek z masełkiem i popijam kakałkiem.Ostatnio to moje ulubione danie;-)
Dziś u Nas pochmurna pogoda i nawet mały deszczyk ale raczej ciepło jest.
Na obiad mamy dziś mizerię schabowe i ziemniaki,zupke mam wczorajszą wiec bedzie zamiast rosołku.

Miłego dzionka kochane:tak:

reklama
To było powiedziane trochę w formie żartu, ale dobrze Wam, że tak się dobrze czujecie w swojej skórze:tak:Odnośnie ciąży to ja do tego nie podchodzę tak optymistycznie, może dlatego, że pierwszą w połowie 'przeleżałam' ( no może trochę oszukiwałam).

Ananaska- żyj nam 100lat w radości!

Miłej niedzieli Wam życzę!

Do góry