reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Koriander wszystkiego najlepszego!!
Gdzie jest slonko jak go nie ma??? u nas dzisiaj straszna pogoda i caly dzionek przesiedzielismy w domku. po poludniu bylo oberwanie chmury, ulicami plynela woda.
Chyba dla poprawinia humoru zaraz zjem porcje lodow z malinami :)
milego wieczoru kobietki!

reklama
a u mnie w piekarniku studzi si eupieczone ciasto, ja zajadam truskawki, juz pona 0,5kg:szok::-D:szok:
ja w koncu zamiast prasowac, umylam okno w kuchni i na balkonie i balkon, pogieło mnie:-):-D:-)

spokojnego wieczoru bo do wro chyba burza sie zbliza!:no:

to ja wrocona po 2dniowym weekendzie u tesciow. Wypoczęłam, no i z zapasami samych dobrych rzeczy :)
pierwszy własny miód (teść jest z zamiłowania pszczelarzem), świeża mięta z ogródka, no i namówiłam męża i teścia żeby mi zrobili sok z pokrzywy (nie jest smaczny, ale ponoć ma dużo żelaza, kwasu foliowego i coś tam jeszcze). Zrobili prawie litr, wiec na długo starczy :)

Dziekuje dziewczyny za zyczenia:-D

corcie urodzilam w moje urodziny, niesamowity prezent i przezycie:-)

lucere a ten sok wyciskasz w sokowirowce? W ciazy to rewelacja, pij na zdrowie dla siebie i dzidziusia:tak::tak: a miodku od tescia zazdroszcze mmmmmniam
szyszunia i jak ciacho?:-)

wy ciagle o truskawkach a ja tonami arbuza bym jadla:rofl2:

Cześć dziewczynki:)

Dawno mnie tutaj nie było. Ale kompletnie nie mam na wszytsko czasu. Postaram sie was jakoś nadrobić. U mnie bez zmian wszytsko dobrze, w piątek idę na wizytę może dowiem się kto mieszka w brzuszku. Teraz czekają mnie ezgaminy na studiahc, obrona, także będzie nerwowo.
Pozdrawiam was cieplutko:)

ja dziś kupiłam pierwsze truskawki :D a raczej mamusia nam kupiła na Dzien Dziecka - a co, słodkie i zdrowe więc dobry prezent :)

koriander dokładnie tak - sok robiony w sokowirówce. Pokrzywy zebrane (takie jeszcze nie kwitnące koniecznie), umyte i przepuszczone przez sokowirowke. Potem przelane do torebek w ktorych sie robi lód i zamrożone. I teraz po kosteczce lodowej pokrzywy co 4 dni mniej wiecej zalecają :)

reklama
Do góry