reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Koriander wszystkiego najlepszego!!
Gdzie jest slonko jak go nie ma??? u nas dzisiaj straszna pogoda i caly dzionek przesiedzielismy w domku. po poludniu bylo oberwanie chmury, ulicami plynela woda.
Chyba dla poprawinia humoru zaraz zjem porcje lodow z malinami :)
milego wieczoru kobietki!

reklama
a u mnie w piekarniku studzi si eupieczone ciasto, ja zajadam truskawki, juz pona 0,5kg:szok::-D:szok:
ja w koncu zamiast prasowac, umylam okno w kuchni i na balkonie i balkon, pogieło mnie:-):-D:-)

spokojnego wieczoru bo do wro chyba burza sie zbliza!:no:

to ja wrocona po 2dniowym weekendzie u tesciow. Wypoczęłam, no i z zapasami samych dobrych rzeczy :)
pierwszy własny miód (teść jest z zamiłowania pszczelarzem), świeża mięta z ogródka, no i namówiłam męża i teścia żeby mi zrobili sok z pokrzywy (nie jest smaczny, ale ponoć ma dużo żelaza, kwasu foliowego i coś tam jeszcze). Zrobili prawie litr, wiec na długo starczy :)

Dziekuje dziewczyny za zyczenia:-D

corcie urodzilam w moje urodziny, niesamowity prezent i przezycie:-)

lucere a ten sok wyciskasz w sokowirowce? W ciazy to rewelacja, pij na zdrowie dla siebie i dzidziusia:tak::tak: a miodku od tescia zazdroszcze mmmmmniam
szyszunia i jak ciacho?:-)

wy ciagle o truskawkach a ja tonami arbuza bym jadla:rofl2:

Cześć dziewczynki:)

Dawno mnie tutaj nie było. Ale kompletnie nie mam na wszytsko czasu. Postaram sie was jakoś nadrobić. U mnie bez zmian wszytsko dobrze, w piątek idę na wizytę może dowiem się kto mieszka w brzuszku. Teraz czekają mnie ezgaminy na studiahc, obrona, także będzie nerwowo.
Pozdrawiam was cieplutko:)

ja dziś kupiłam pierwsze truskawki :D a raczej mamusia nam kupiła na Dzien Dziecka - a co, słodkie i zdrowe więc dobry prezent :)

koriander dokładnie tak - sok robiony w sokowirówce. Pokrzywy zebrane (takie jeszcze nie kwitnące koniecznie), umyte i przepuszczone przez sokowirowke. Potem przelane do torebek w ktorych sie robi lód i zamrożone. I teraz po kosteczce lodowej pokrzywy co 4 dni mniej wiecej zalecają :)

reklama
Do góry