reklama
MamUśKaaa88
Fanka BB :)
smutnamama 4 i pół roku...?!
AgKrK dobrze, że cosiek przywołała Cię do porządku!
Koriander ja mogę się pisać na dzisiaj albo jutro, bo M ma ur, ale nic się nie zapowiada hehehe a jak starasza reaguje na siostrę?
malutka a na ktg byłaś? Współczuję tego czekania, ale widocznie Maluch nie jest jeszcze gotowy... A co lekarz mówił? Masz się stawić ileś po terminie w szpitalu ?
Szyszunia czyżby pt 13 był Twój ????
AgKrK dobrze, że cosiek przywołała Cię do porządku!
Koriander ja mogę się pisać na dzisiaj albo jutro, bo M ma ur, ale nic się nie zapowiada hehehe a jak starasza reaguje na siostrę?
malutka a na ktg byłaś? Współczuję tego czekania, ale widocznie Maluch nie jest jeszcze gotowy... A co lekarz mówił? Masz się stawić ileś po terminie w szpitalu ?
Szyszunia czyżby pt 13 był Twój ????
Pieknaszyszunia
I ja i ja...koriander ja jestem chętna na piątek 13-go ;-) tylko nie na to nie wskazuje
myslalam ze wczoraj wyladuje juz na IP, mialam skurcze, liczylismy po czym poszłam w kąpiel i cisza nastapila, zasnelismy o 2 w nocy bo tak to trwało...w nd juz na bank jade do szpitala, wg.zalecen gina , oby dzis cossie zaczelo dziac
wstaje i polatam na miotle...
Cześć dziewczyny,
Melduję, że żyjemy Jest lepiej niż w moich wyobrażeniach. Miał być armagedon z dwójka, jest całkiem nawet poukładanie;-) Nie taki diabeł straszny zdaje się. Oczywiście raz jest lepiej, raz gorzej, nie wiadomo w co ręce włożyć, ale jakoś dziwnie z organizacją lepiej niż przy jednym, pierwszym;-)
Inna rzecz, że Bąbel nasz jest bardzo grzeczny, jeśli można użyć tego określenia dla noworodka;-) Młoda była wrzaskunem strasznym, Brat zdecydowanie bardziej spolegliwy póki co. No, i piersią się karmimy, więc o niebo łatwiej z ogarnięciem kwestii karmień.
Ag-Krk dołączam do dziewczyn, odpuść kochana, nie jedne jeszcze święta przed Wam, zdążysz się w życiu napucować, a noworodka ma się tylko raz, pamiętaj
malutka spoko, spoko, jeszcze nie jesteś przeterminowana. Termin liczy się 2 tygodnie przed i po 40 tygodniu, więc wszystko w normie:-) Ja urodziłam córcię w 41 i 1 i wszystko było w jak największym porządku. Wody miałam czyściutkie, łożysko w pełni wydolne, nic a nic się nie działo. Spokojnie czekaj, choć wiem jak to trudno
Zapakowane piątek 13-go cudna data
Melduję, że żyjemy Jest lepiej niż w moich wyobrażeniach. Miał być armagedon z dwójka, jest całkiem nawet poukładanie;-) Nie taki diabeł straszny zdaje się. Oczywiście raz jest lepiej, raz gorzej, nie wiadomo w co ręce włożyć, ale jakoś dziwnie z organizacją lepiej niż przy jednym, pierwszym;-)
Inna rzecz, że Bąbel nasz jest bardzo grzeczny, jeśli można użyć tego określenia dla noworodka;-) Młoda była wrzaskunem strasznym, Brat zdecydowanie bardziej spolegliwy póki co. No, i piersią się karmimy, więc o niebo łatwiej z ogarnięciem kwestii karmień.
Ag-Krk dołączam do dziewczyn, odpuść kochana, nie jedne jeszcze święta przed Wam, zdążysz się w życiu napucować, a noworodka ma się tylko raz, pamiętaj
malutka spoko, spoko, jeszcze nie jesteś przeterminowana. Termin liczy się 2 tygodnie przed i po 40 tygodniu, więc wszystko w normie:-) Ja urodziłam córcię w 41 i 1 i wszystko było w jak największym porządku. Wody miałam czyściutkie, łożysko w pełni wydolne, nic a nic się nie działo. Spokojnie czekaj, choć wiem jak to trudno
Zapakowane piątek 13-go cudna data
Mamuśka chodzę na ktg co 2-3 dni. Teraz w niedziele mam iść ale jutro pójdę i poproszę o usg bo się martwię. Nie wiem jak wody i jak łożysko. Zapis ktg bardzo dobry tylko zero skurczy. Mały leniwy, mało się rusza. Jeszcze od tygodnia mój mąż chory i nie wiem czy mnie nie zaraża bo fatalnie się dziś czuję. Fakt że u nas pogoda do d... Ciemno jakby noc szła. Doła mam.
smutnamama
Witam sie i ja.
smutnamama
No pierworodnego 4 i pol roku ze sredniakiem bylam w osmym miesiacu ciazy jak mu siara poleciala i juz niechcial , do przedszkola chodzil a w domku cycus trudno odzwyczaic jak juz sie karmi piersia dlugo, i piepszem i sola cyce sypalam a i to zlizal i jadl dalej tlumaczylam ze duzy jest ale nic sobie z tego nie robil... teraz zreszta najmlodszy tez to olewa i je nadal cyca juz siare wypil maluszkowi niewiem jak mu smakowala mowil ze be ale ciagnol dalej :-) teraz juz tak sie nie wpakuje jak dam rade karmic to gora do 6 miesiaca i koniec... Choc jeszcze z maxem wyprubuje patent z pazurkiem, ponoc daje rade... Przydalo by sie przed porodem nie bedzie tesknil za cycem, bo teraz to jak gdzies wychodze to mlody podlatuje i mowi "a cycy" mama niewazna tylko cycochy he he...
awunia1234
Eda86 o widzisz, a my postanowiliśmy zrobić generalny porządek i mini malowanie, w następnym tygodniu kupujemy meble do dużego pokoju i będzie full roboty, więc zazdroszczę :-)
smutnamama to masz niezłe zamieszanie z tymi skurczami, chyba bym oszalała trzymam kciuki!!:-)
Pieknaszyszunia i jak tam? Ruszyło coś?:-)
Kogasica28 ciekawe co tam u Ciebie wyszło :-)
Baśka_28, Ag - KrK 89 współczuję cycowych problemów, mnie dziś mały tak chwycił, że łzy poszły ale chyba mój pokarm wraca do normy bo mały spokojny i śpi znów dłużej
Co do okien, to ja pasuję...nie mam na to siły, może sis mnie wyręczy;-)
smutnamama to masz niezłe zamieszanie z tymi skurczami, chyba bym oszalała trzymam kciuki!!:-)
Pieknaszyszunia i jak tam? Ruszyło coś?:-)
Kogasica28 ciekawe co tam u Ciebie wyszło :-)
Baśka_28, Ag - KrK 89 współczuję cycowych problemów, mnie dziś mały tak chwycił, że łzy poszły ale chyba mój pokarm wraca do normy bo mały spokojny i śpi znów dłużej
Co do okien, to ja pasuję...nie mam na to siły, może sis mnie wyręczy;-)
MamUśKaaa88
Szyszunia Mieszko ewidentnie się obraził, że nie chcieliście Go w listopadzie, ani w mikołajki i postanowił zrobić Wam na złość Jak tam? Dało coś latanie na miotle?
Aia noo widzisz! Jesteś dobrze zorganizowana przy dwójce takich Maluszków. A M pomaga Ci trochę? W sensie, czy jest w domy z Wami?
malutka będzie dobrze! choć czekanie jest dobijające... Ja jestem przed terminem i już mnie wkurza, więc domyślam się, że Ciebie pewnie trochę bardziej....
Ja w ogóle jakaś nie w sosie jestem...
Awunia i masz racje! Myślę, że w święta nikt tak naprawdę nie patrzy na te okna :-)
Aia noo widzisz! Jesteś dobrze zorganizowana przy dwójce takich Maluszków. A M pomaga Ci trochę? W sensie, czy jest w domy z Wami?
malutka będzie dobrze! choć czekanie jest dobijające... Ja jestem przed terminem i już mnie wkurza, więc domyślam się, że Ciebie pewnie trochę bardziej....
Ja w ogóle jakaś nie w sosie jestem...
Awunia i masz racje! Myślę, że w święta nikt tak naprawdę nie patrzy na te okna :-)
reklama
smutnamama
Awunia z tymi skurczami to przesto ze mlodego karmie i oxytocyna sie wydziele czasem mniej czasem sporo i wtedy dosyc ostre te skurcze mam dlatego czekam godz poltorej i nie panikuje za bardzo z tym ze oszalec mozna jak tak mnie chyta 3 razy nieraz 4 dziennie .. ja to dzis nawet sobie obiad odpuscilam chodze caly dzien w ta i spowrotem takie juz wszystko popuchniete mam ze nic nie moge, a od mojego sie jeszcze nasluchalam ze nierob jestem itp ryczec mi sie chce strasznie , ze do pracy mam isc bo on utrzymywac mnie nie bedzie i ze jestem najgorza jaka tylko moge byc i ze nawet obiadu zrobic nie umie. .szczerze nie moge sie doczekac kiedy urodzi sie malenstwo , wruce ze szpitala i spakuje mu torby niech idzie do mamusi czy kogo tam chce, a mi i dziecia da wkoncu spokuj, uzbieralam troche grosza wiec dam rade sie jakos utrzymac zanim zacznie placic alimenty na dzieci.. wiecie zastanawiam sie sama skad ja czerpie tyle sily,