reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Tiluchna tylko dla tego szczupla jestem bO. jesc nie moge, wmuszam ciagle , oprucz tego ta anemia no i przyznam sie bez bicia ze mimo mojego pobytu w szpitalu Moj Max nadal piers mi podkrada w nocy i doii. Wiem ze nie powinnam mu dawac ale co zrobic jak przychodzi cichaczem do lozka wyciaga sobie ja.. sie budze a on juz doii ...
Tiluchna wspolczuje wiem co to znaczy bo w drugiej ciazy mialam cala bylam opuchnieta i jeszcze nazlosc ponad dwa tygodnie przenosilam , a m wolal na mnie kropelka bo twierdzil ze nie moze sie oprzec. ..

reklama
SMUTNAMAMA to widzę, że jak mały przychodzi na cyca to udało Ci się usypianie go w jego łóżeczku. Z cycem to musisz odstawić, żeby mleko zmieniło swoje właściwości dla noworodka, ale to na pewno wiesz. Bo musi polecieć siara a Ty masz teraz pewnie mniej wartościowe mleko.

Ja już mam piersi pełne mleka, a z synkiem tak na fest to mi napłynęło dopiero w 3 dobie po porodzie.

Spać mi się chce :rofl2:

o szok :D taki podkradajca??:-D

mi dopiero od tygodnia siara sie pokazuje, choc widze ze rozmiar jest o wiele wiekszy i sa pelniejsze:tak:

ja nie mialam problemu z mlekiem, po oby porodach mialam od groma!
tylko niestety zycie mi nie pozwolilo karmic..
przy Olivii stracilam wszystko po krwotoku 6 dni po porodzie (wypalilo mi wszystko i odzyskanie bylo niemozliwe)
a przy Piotruli - on nie chcial:baffled:
teraz mam nadzieje w koncu spelnic bo czuje ze mam taka potrzebe:tak:

Cosiek - lacze sie z Toba w ochocie na spanie;-)

ide cos dobrego wtrzachnac i poczytam ksiazke, na 12 na usg i dzien zleci:tak:

Ja mam pełno siary od 25tc. Ostatnio jest jej trochę mniej, ale bywało,że budziłam się z mokrym prześcieradłem :) Nie mówiąc o tym,ze oglądam dzieciaka w telewizji,wzruszam się i leci :)

Magda też mam taką nadzieję! Że nie będzie tej zimy stulecia, co zapowiadają..,
Tiliuchna oj jaki klocuszek u tej Twojej koleżanki... Powodzenia na wizycie!
Tigi mam nadzieję, że jednak wyniki się trochę poprawiły...

Dziewczyny mi juz leci siara niewiem jak on to je .. pytalam pediatry to. Mowila ze jedynie ja na tym cierpie bo amemie mam dziecko w brzuszku rozwija sie prawidlowo wiec jest ok nawet po porodzie moge karmic ich oboje , z tym ze noworodek ma pierwszenstwo . Dopiero potem starszy ..a jak karmi sie dlugo , to wcale nie takie proste odstawic .bo to juz nie bardzo chodzi o to aby sobie pojesc

reklama
Do góry