reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
Nie chciałam dziewczyny, ale powiem Wam że piękny ten film, podziwiam tych rodziców

Wstałam / obudził mnie mąż / dzwonił nie powiem, żebym się wyspał, ale już bym coś zjadła :rofl2:

TILUCHNA to trzymam kciuki za usg, ktg też będziesz miała?

Ja tam idę spać

Oglądałyście/czytałyście na wp: Wiedziała, że jej dziecko umrze kilka godzin po urodzeniu. Sfilmowała jego krótkie życie - Kobieta - WP.PL

ahhh dzisiaj rano ogladalam i normalnie szlam zaryczana do szkoly odprowadzajac dzieci
tak pieknie jest pokazane, zeby cieszyc sie kada chwila, sekunda...

Cosiek - nie, ktg u mnie jest zbedne bo ja mam juz skurcze bardzo dlugo i sa coraz mocniejsze (przez to zostawiali mnie w szpitalu bo sinusoida do 80% co pare minut) ale nie maja wplywu na szyjke (ostatnio mialam 2cm) czekamy na te skurcze po ktorych bede jadla sciany ;-)

tez sie zdrzemnelam godzinke :D

do pozniej mamuski;-)

Witam się i ja po nieprzespanej nocy:baffled: mały postanowił nie spać miedzy 1 a 6 tylko by jadł powoli już cierpliwość do niego traciłam, dobrze, że eM był to zmieniał mnie;-) ja też nie mogę oglądać takich filmów sama się poryczałam, dobrze że sama w domu jestem bo by pomyśleli, że mam jakiegoś baby bluesa czy cuś ;-) również podziwiam tych rodziców, za wszystkich dziś wizytujących trzymam kciuki :tak: i miłego dnia życzę:-) P.S czy któraś dziś urodzi??:-D

Hej.
Ale u nas dzis dzien do spania...cały dzien mgła pochmurno pada bleeee...nienawidze takich dni juz wole ten snieg.
Moja mała od 3 dni nie chce mnie odstapic na krok jak ide do wc to sie drze nie wiem co jej jest....ale mam mniej czasu na forum przez jej zachowanie...podczytuje cały czas na tel lub tablecie ale tam to nie pisanie.

Aia zdrówka dla małej;-)

Aneczka
ja w obu ciazach na poczatku miałam mysli a jak bedzie chlopak co z jego pielegnacja...u mnie chyba to ze w rodzinie same babeczki:-D

lucere moi rodzice maja poustawiane w całym domu takie zbiorniki które sciagaja wilgoc i co jakis czas wymieniaja jak juz sa pełne wody duzo to im dało bo stare budownictwo a od kiedy ocieplili dom jest duuuuzo lepiej....ale cholerstwo ciezko wypedzić....duzo wietrzyc i tyle.

tiluchna no to ładne bobo ur kolezanka :-)

Ag_KrK opuchnietych Ja chetnie bym juz urodziła jesli jest taka mozliwosc bo juz sił nie mam wczoraj sie smiali z moich opuchnietych stóp...wygladaja jak połaczenie słonia i dinozaura...mi tak wesoło nie jest bo az zle sie chodzi....

A ja lece pisac prace do szkoly dla mojego M zostały jeszcze 2 tematy:baffled:

ja siary mam takie maleńkie kropelki wieczorami, ale nie plamią mi jeszcze niczego dookoła. i też zauważyłam dziś, że stopy mam odrobinę napuchnięte.

w poradni niestety średnio - lekarka mnie dobiła, że te dawki insuliny to jeszcze będę musiała zwiększać i zwiększać do porodu i Bóg wie jak dużo będzie na koniec. i że raczej poród u nich, w szpitalu specjalistycznym, a nie tam gdzie chciałam:( nic to, ważne, żeby z Małą wszystko było w porządku.

a w ogóle to ja też tak zaglądam tutaj i codziennie się zastanawiam, która urodziła:D

cześć grudniowki :) my niestety dalej zameldowane w szpitalu. Sara ma za wysoki poziom hematokrytu, czyli za gęstą krew. Jednoczesnie traciła na wadze w 3 dobie kiedy powinna przybierać. wczoraj cały dzień była pod kroplówka i codziennie pobierają jej krew na morfologie a mi serce pęka :(
Okazalo się że słabo ssie pierś i dlatego muszę odciągać jej pokarm laktatorem i dopiero wtedy je ile powinna. Zatem dzień i noc wciskam jej mleko po zeby. Jutro kolejne klucie więc trzymajcie za nas kciuki bo właśnie zaczyna sie jej 8 doba życia, niestety w szpitalu :(

reklama
Do góry