reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Właśnie przeczytałam, że mb89 urodziła dzisiaj:-D Czadowo. Znaczy, że znowu zostaję wraz z garsteczką na placu boju w okolicy 40 tygodnia;-) Widać taka karma. Dzidźkom u mamy nadpodziw dobrze;-)

Mamuśka oj nie pośpię na bank:rofl2:

reklama
Witam się i ja lepiej późno niż wcale:-D ale dziecko to prawdziwy pochłaniacz czasu;-) Ale nam się dzieciaczków już urodziło w listopadzie, a to dopiero początek:tak: ciekawa jestem, która urodzi w mikołajki:-)

spokojnie:-D potowarzysze wam pewnie do polowy grudnia lol;-)

moja kolezanka wczoraj urodzila 12 dni po terminie synka (indukcja) ekhm.. 4800:szok::szok::-D naturalnie:-D
a uwierzcie miala taak malutki brzuszek:sorry2: byla sensacja szpitala:-D

ja mam dzisiaj wizyte u polskiej ginekolog na 12... ide zobaczyc co i jak i sprawdzic bo mysle ze na sam koniec ciazy chyba jakas infekcje zlapalam:wściekła/y::wściekła/y::zawstydzona/y: a tutaj przeciez mi nic nie powiedza :baffled:

juz piateczek ale ten czas leci...

Witaj tiluchna jak sie czujesz? Ja to strasznie , ale jak sobie pomysle co mnie po porodzie czeka to wole jak najdluzej pochodzic z brzuchem :-)
Zazroszcze wizyty, ja dopiero we wtorek mam bo w ten mi przepadla bo maly goraczkowal ale na szczescie to tylko jakis wirus byl i 3 dni gor. I koniec choroby .

smutnamama - :-D:-D no to jest jedyny + sytuacji w ktorej jestem,
kozystam z czasu dla siebie, ciszy, spania kiedy moge, fajnego jedzonka i ogolnego dogadzania
jest jeszcze troszke nierealne dla mnie ze na dniach taki maly szkrab bedzie lezal kolo mnie i plakal o papu:-D

a jak sie czuje? sama nie wiem... dzisiaj to samo pytanie zadal mi rano maz
odpowiedzialam - czy chcesz uslyszec prawde ? czy wyuczona odpowiedz przeznaczona dla 99% spoleczenstwa?:-p ogolnie czuje sie jak wiekszosc kobiet w 40 tyg ciazy ktora jeszcze nie urodzila
wczoraj przyszly mi buty - moje ukochane Timberlandy.. nawet ich przymierzyc nie moglam buuuuuu
nogi tak mi spuchly:dry: i to w ostatnich dniach...

smutnamamo - ciesze sie ze synek juz zdrowy!!

Najgorzej wlasnie puchnac , ja na szczescie jeszcze tego nie doswiadczylam w tej ciazy, mam nadzieje ze mnie to ominie za to wyrwala bym sobie kregoslup wraz z miednica a niby 10 kg przytylam tylko i stoje z waga nadal

cześć dziewczyny, ja dziś idę na kontrolę do poradni cukrzycowej. nasłucham się pewnie, bo nie za fajne wyniki mam:/ a poza tym, kurczę, ciekawa jestem kiedy u nas się zacznie i jaka duża nasza Mała:D brzuch mi się taki ogromny zrobił, a prawie nic nie przytyłam, że aż strach myśleć, ile kg ma to nie-takie-małe Maleństwo:D wizyta u gin dopiero we wtorek, więc zobaczymy...

miłego dnia:-)

reklama
smutnamama - ja dopiero od paru dni mam opuchniete stopy:szok: wczesniej nic:no:

Ty jestes szczuplutka, co to jest 10kg:-D super

ja juz pewnie 20+ - nawet na wage nie wchodze ;-)

Tigi - powodzenia w klinice &&&

Do góry