reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
myśmy się przeprowadzili do Zyrardowa i szukałam czegokolwiek i PAni w domu kultury poleciła...owszem klubik fajny ale okazało się że on jest jakby otwarty na dzieci z ulicy ...mozna wejsc i zjeść i dziecko może się pobawić...ja dopiero potem zaczaiłam...jest miesiąc wypowiedzenia więc musi grudzień przebimbac jakoś...no w miarę blisko...a potem znowu nabór do 5 latków do pa nstwowego...sfiksuje mi dziecko a ja z nim ...za duzo zmian poprostu :-( oj ciężko jest nieraz

nie ja nie poleżę w domu...czasem mały się pobawi sam albo ogląda bajki to wtedy...ale żeby bykiem to nie ma mowy...zreszta teraz końcowka remontu to jest roboty w cholerę...wykańcza mnie to okropnie...zamiast się lenić na koniec ciąży ja na pełnych obrotach....aż za bardzo....

Ananaska - podzwoń po państwowych przedszkolach czy nie mają miejsca. Czasem możne znaleźć tak miejsce bez naboru. Albo sprawdź w necie może są jakieś info o wolnych miejscach w przedszkolach. Jak szukałam młodemu drugiego przedszkola to natknęła sie na taką stronę ale mieli tylko miejsca dla 4, 5, 6 latków. Znalazłam mojemu miejsce dzwoniąc do przedszkola które słynie z braku wolnych miejsc i miałam szczęście bo się akurat zwolniło. A to było pod koniec września. Właściciel (bo to prywatne) powiedział że mają pierwszy raz wolne miejsce od 7 lat :szok: Jestem zachwycona bo w przedszkolu mają swój basen i mój syn wstaje rano z uśmiechem na ustach i pyta czy mam dziś basen :-D Jak tak to jest na równych nogach a jak nie to mówi to moge jeszcze chwilkę poleżeć :-(Bardzo lubi to przedszkole.

Ja juz w domku herbatke pije z najstarszym lekcje odrobilam , maluchy od mamuski odebralam , zaraz za obiad trzeba sie wziac dzis na szybko spagetii, dolanczam zdiecie moich maluchow z powrotu od babci

Załączniki

• 1385381073179.jpg
    1385381073179.jpg
    62 KB · Wyświetleń: 84
Hej...
U mnie nocka koszmarna....myslałam ze rodzić zaczne ale sie uspokoiło...:tak:
Teraz sypie taki śnieg ze mała spać iść nie chciałą zachwycona pogodą.....to i ja szczesliwa gorzej jutro bedzie bo na ktg musze jechac:eek:
Tak mnie naszło ze posprzatałam meble w salonie duzo nie mam ale dla mnie teraz to wyczyn:-D i powyciągałam ozdoby świąteczne az mi sie ciepło zrobiło a zarazem smutno bo pierwsze moje świeta tylko z moja mała rodzinka :tak:A nie z wszystkimi w pl jak dotychczas:-( Ale cóż zawsze musi być ten pierwszy raz...damy rade:-D

Lece wypić kawke i przygotowac obiadek:-)

buziaki nadrobie was wieczorem puki mam wene na prace:-p

Ciekawe jak tam nasze cesarki. Cisza coś na razie. Ja leżę. Coś kiepsko się czuję :-(
Na dworzu ciemne chmury, przed chwilą padał śnieg. Zima idzie :-(

Hej Wam !!!
Przybijam piątke ze wszystkimi nieogarniętymi :-) w mojej torbie do szpital wiidnieja narazie wyniki badan i koszula do karmienia :p ( u mnie dziś 37+4) O łóżeczko mojego M też doprosić się nie moge... stoi w sypialni nierozłożone.. powiedział,że nie ma co wywoływać wilka z lasu.,, Ehh faceci i ch myślenie :tak: W nocy też już nie najlepiej sypiam.. Z 10 razy byłam w toalecie i zgaga meczy potwornie takze mogłabym już urodzic !!!
Czekam na wieści od naszych dziewczyn , wygląda na to,że wszystkie się nam rozpakowały:-)
Smutna dzieciaczki przesłodkie !!:-)
Koriander coś czuję,że bedziesz następna :tak:

reklama
Do góry