koriander
Fanka BB :)
KMB mi sie cos suwaczek przestawil bo termin mam 27.11 ale i tak sie pewnie przeterminuje, z córką o równy tydzien Ech juz mi wszystko jedno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
myśmy się przeprowadzili do Zyrardowa i szukałam czegokolwiek i PAni w domu kultury poleciła...owszem klubik fajny ale okazało się że on jest jakby otwarty na dzieci z ulicy ...mozna wejsc i zjeść i dziecko może się pobawić...ja dopiero potem zaczaiłam...jest miesiąc wypowiedzenia więc musi grudzień przebimbac jakoś...no w miarę blisko...a potem znowu nabór do 5 latków do pa nstwowego...sfiksuje mi dziecko a ja z nim ...za duzo zmian poprostu :-( oj ciężko jest nieraz
nie ja nie poleżę w domu...czasem mały się pobawi sam albo ogląda bajki to wtedy...ale żeby bykiem to nie ma mowy...zreszta teraz końcowka remontu to jest roboty w cholerę...wykańcza mnie to okropnie...zamiast się lenić na koniec ciąży ja na pełnych obrotach....aż za bardzo....