reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
AgKrK nooo czesć :) jak miło Cię czytać :) Ja, jeszcze nierodząca - CHCĘ :-) teraz to już w ogóle taka ciekawa jestem, że szok...hehe Powiedz jeszcze jak się czujesz? Mąż z Tobą jest? Pomaga? a w którym Ty tyg ur?

Mąż pomaga a jak! :-) wstaje w nocy na przewijanie a później mi daje małego do cyca ;-) , w dzień go zabawia bardzo zakochany w nim jest nie wiedziałam, że faceci tak potrafią okazywać uczucia :-D <3 Jest teraz na opiece 2 tyg. później weźmie 2 dni urlopu okolicznościowego i 2 dni na zdrowe dziecko więc do ok 9 grudnia jesteśmy wszyscy razem :-) ja już dobrze, chodź mam kłopoty z siedzeniem bo rana po nacięciu rozeszła mi się troszkę, ale położna przepisała maść, która jak na razie pomaga.

Agkrk witaj! Mam nadzieje ze szybko sie rana zagoi, slyszalam ze sa jakies poduszki z dziura do siadania zeby nie bolalo. A jak synuś, pokazuj zdjęcia bo nie mozna sie napatrzec :tak: Ja czekam na relacje z porodu :tak:

Ag - KrK 89 o matko co za historia porodowa!!!! Najważniejsze, że już po i macie malucha przy sobie. Nie wiedziałam,że w dzisiejszych czasach lekarze jeszcze "kładą się" na brzuch, wiem, że kiedyś tak robili, ale podobno teraz już się nie praktykuje.

reklama
Do góry