reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
Cześć dziewczyny, witam się tradycyjnie poweekendowo:tak:

Ja się nadal turlam w dwupaku, nic nie wskazuje na rychłą zmianę;-)
Boli mnie w krzyżu jak bolało, masakra. Nawet paracetamol sobie zapodałam w piątek, ale oczywiście spłynął po mnie jak woda po kaczce. Nie działają na mnie takie cukierki:-p
Naprawdę dosłownie ledwo chodzę, sunę bardziej...

awunia hahahah, ale Ci wykrakałam w pt rano rozpakowanie, tak coś czułam. Może jednak mam coś z medium;-)
Zazdraszczam!

ananaska nie, nie jesteś ostatnia:rofl2: Ja też nie spakowana, co więcej, kołyska też jeszcze w piwnicy:szok:

Solidaryzuje sie;-)

mam nadzieje, ze ten tydzien bedzie dla mnie rozstrzygajacy bo dzisiaj po raz pierwszy od dawna swiadomie mowie - MAM JUZ DOSC ;-)

spalam 3h, budzily mnie skurcze, nie jakies porodowe ale dosyc bolesne, od rana wymiotuje i cale plecy mnie bola, wydzieram sie bez sensu i jestem mega zmeczona
po prostu bajka:growl:

ide zaprowadzic dzieciaki do szkoly i wyrywam sie do centrum handlowego
polaze, porobie zakupy i dam samochod do czyszczenia - caly w blocie po wczorajszej eskapadzie do parku:shocked2:

jezu ide bo az nie lubie siebie kiedy tak smece :zawstydzona/y:

Ja mam dzisiaj wizytę i mam nadzieję, że lekarz stwierdzi szybki poród, do 16 grudnia (lub dłużej) nie wytrzymam! Wciąż liczę na ten 10.12, od początku z usg tak wychodzi :p

reklama
Ja też jestem niespakowana....a to dlatego, że jeszcze zostało mi prasowanie ubranek i nie chce mi się:szok: Nie wiem również gdzie będzie spał najmłodszy narybek, bo Filip cały czas nie jest przeprowadzony...nie mam też żadnego miejsca do przewijania...aaa i dzisiaj mi się przypomniało, że muszę poszukać koszuli nocnych do szpitala, bo zapomniałam o nich;)

Tiluchna- moje skurcze są już czasami mega bolesne, zastanawiam się poważnie czy w ogóle dotrwam do 38 tyg.

Do góry