reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Witam wszystkie Mamusie Grudniowe, dołączam i ja do Was :D tez mam termin na grudzień 31, ale nie wiadomo jak to będzie, każdy lekarz mówi mi co innego :D pozdrawiam

reklama
Hej
Jestem mamą z grudnia ale 2012, troche was teraz poczytałam, tak mnie wzięło na wspominki, no coż moje dziecie nie śpi, tylko bawi się w najlepsze, to kompa odpaliłam, a że u nas na wątku cisza, to tu weszłam, jak tak was czytam, że tak czekacie to aż łezka w oku się kręci, a i ku pokrzepieniu serc, strasznie się bałam porodu, ale to tak strasznie że szok, ale jak się okazało to nie taki diabeł straszny, 2 godzinki i córcia była ze mną, życzę Wam aby porody były króciutenkie, jak najmniej bolesne :-)

ILONKA witaj , nie ważne kiedy, ale żeby dzieciątko było całe i zdrowe. To twoja pierwsza ciążą?

EMI dziękujemy za wszystkie ciepłe słowa

ilonka witaj:-)

eni dzięki za wsparcie duchowe:tak:

U nas dzisiaj zimno, ale póki co śniegu jeszcze nie doświadczyliśmy. Super ta jesień jak dla mnie:-D Zawsze to miesiąc kutania w kombinezon mniej. Bywały takie listopady, że od 1 w zasadzie non stop w okolicach zera było i zimowe ciuchy obowiązkowe, a w przypadku dzieciaków to upierdliwość nad upierdliwościami:wściekła/y:

smutnamama super masz dzieciaki i widzę, że miały swój pierwszy śnieg:-D

Zapowiedziałam (po raz kolejny zresztą;-)), że dzisiaj rozkładamy kołyskę. Mam nadzieję, że wreszcie się nam uda i będzie to taki dobitny sygnał dla syncia coby się postreszczał;-)

Ostatnia edycja:
Tez witam z rana , po nie przespanej nocy najmniejszy moj dostal wysokiej goraczki i caly czas u mamysi na raczkach byl.. teraz naszczescie spadla i odsypia do lekarza sie dodzwonic nie moge zeby na wizyte go umowic, najgorsze to ze goraczka z niczego zadnych innych obiawow.. siade na komputer to przesle wam linka co dziewczynie u nas w szpitalu zrobili , zastanawiam sie coraz bardziej nad rodzeniem gdzies w krakowie mimo ze to prawie 50 kilometrow odemnie ale takie zaniedbanie mnie przerazilo a mialo byc tak pieknie po zmianie ordynatora ...

Ilonka witaj z nami ;)
eni dzięki za miłe słowa:)
Aia ja tam też twierdzę, że super ta jesień, a mój M ciągle mi powtarza, że ciakwe czy będę się tak cieszyć jak zima znów będzie trwałą do wiosny...;/ Pamiętacie Wielkanoc w zeszłym roku? Tragedia była...Taka śnieżyca była, ze szok...
vici, Karpula jak zyjecie ? Maluchy mam nadzieję, że są już z Wami?!

reklama
Witam was grudniówki :-) miałam napisać relację, ale nie mam czasu na nic nie wiedziałam, że dziecko to taki pochłaniacz czasu:D to teraz mam na nudę narzekać nie mogę :-);-) odkąd wróciliśmy ze szpitala sami goście, to karmienie, to załatwianie spraw, ale napiszę obiecuję relację tylko czy nie rodzące ( w sensie te co jeszcze poród maja przed sobą) chcą ja czytać?? Bo kolorowo nie było..:szok: Maluch pojedzony teraz śpi więc nadrobię wątki :-) miłego dnia wszystkim!!

Do góry