reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Witam wszystkie Mamusie Grudniowe, dołączam i ja do Was :D tez mam termin na grudzień 31, ale nie wiadomo jak to będzie, każdy lekarz mówi mi co innego :D pozdrawiam

reklama
Hej
Jestem mamą z grudnia ale 2012, troche was teraz poczytałam, tak mnie wzięło na wspominki, no coż moje dziecie nie śpi, tylko bawi się w najlepsze, to kompa odpaliłam, a że u nas na wątku cisza, to tu weszłam, jak tak was czytam, że tak czekacie to aż łezka w oku się kręci, a i ku pokrzepieniu serc, strasznie się bałam porodu, ale to tak strasznie że szok, ale jak się okazało to nie taki diabeł straszny, 2 godzinki i córcia była ze mną, życzę Wam aby porody były króciutenkie, jak najmniej bolesne :-)

ILONKA witaj , nie ważne kiedy, ale żeby dzieciątko było całe i zdrowe. To twoja pierwsza ciążą?

EMI dziękujemy za wszystkie ciepłe słowa

ilonka witaj:-)

eni dzięki za wsparcie duchowe:tak:

U nas dzisiaj zimno, ale póki co śniegu jeszcze nie doświadczyliśmy. Super ta jesień jak dla mnie:-D Zawsze to miesiąc kutania w kombinezon mniej. Bywały takie listopady, że od 1 w zasadzie non stop w okolicach zera było i zimowe ciuchy obowiązkowe, a w przypadku dzieciaków to upierdliwość nad upierdliwościami:wściekła/y:

smutnamama super masz dzieciaki i widzę, że miały swój pierwszy śnieg:-D

Zapowiedziałam (po raz kolejny zresztą;-)), że dzisiaj rozkładamy kołyskę. Mam nadzieję, że wreszcie się nam uda i będzie to taki dobitny sygnał dla syncia coby się postreszczał;-)

Ostatnia edycja:
Tez witam z rana , po nie przespanej nocy najmniejszy moj dostal wysokiej goraczki i caly czas u mamysi na raczkach byl.. teraz naszczescie spadla i odsypia do lekarza sie dodzwonic nie moge zeby na wizyte go umowic, najgorsze to ze goraczka z niczego zadnych innych obiawow.. siade na komputer to przesle wam linka co dziewczynie u nas w szpitalu zrobili , zastanawiam sie coraz bardziej nad rodzeniem gdzies w krakowie mimo ze to prawie 50 kilometrow odemnie ale takie zaniedbanie mnie przerazilo a mialo byc tak pieknie po zmianie ordynatora ...

Ilonka witaj z nami ;)
eni dzięki za miłe słowa:)
Aia ja tam też twierdzę, że super ta jesień, a mój M ciągle mi powtarza, że ciakwe czy będę się tak cieszyć jak zima znów będzie trwałą do wiosny...;/ Pamiętacie Wielkanoc w zeszłym roku? Tragedia była...Taka śnieżyca była, ze szok...
vici, Karpula jak zyjecie ? Maluchy mam nadzieję, że są już z Wami?!

reklama
Witam was grudniówki :-) miałam napisać relację, ale nie mam czasu na nic nie wiedziałam, że dziecko to taki pochłaniacz czasu:D to teraz mam na nudę narzekać nie mogę :-);-) odkąd wróciliśmy ze szpitala sami goście, to karmienie, to załatwianie spraw, ale napiszę obiecuję relację tylko czy nie rodzące ( w sensie te co jeszcze poród maja przed sobą) chcą ja czytać?? Bo kolorowo nie było..:szok: Maluch pojedzony teraz śpi więc nadrobię wątki :-) miłego dnia wszystkim!!

Do góry