reklama
smutnamama
Fanka BB :)
Ananaska ja tez jeszcze nie spakowana :-)
Tez trzymam kciuki za was dziewczyny
Tez trzymam kciuki za was dziewczyny
Cześć dziewczyny, witam się tradycyjnie poweekendowo
Ja się nadal turlam w dwupaku, nic nie wskazuje na rychłą zmianę;-)
Boli mnie w krzyżu jak bolało, masakra. Nawet paracetamol sobie zapodałam w piątek, ale oczywiście spłynął po mnie jak woda po kaczce. Nie działają na mnie takie cukierki
Naprawdę dosłownie ledwo chodzę, sunę bardziej...
awunia hahahah, ale Ci wykrakałam w pt rano rozpakowanie, tak coś czułam. Może jednak mam coś z medium;-)
Zazdraszczam!
ananaska nie, nie jesteś ostatnia Ja też nie spakowana, co więcej, kołyska też jeszcze w piwnicy
Ja się nadal turlam w dwupaku, nic nie wskazuje na rychłą zmianę;-)
Boli mnie w krzyżu jak bolało, masakra. Nawet paracetamol sobie zapodałam w piątek, ale oczywiście spłynął po mnie jak woda po kaczce. Nie działają na mnie takie cukierki
Naprawdę dosłownie ledwo chodzę, sunę bardziej...
awunia hahahah, ale Ci wykrakałam w pt rano rozpakowanie, tak coś czułam. Może jednak mam coś z medium;-)
Zazdraszczam!
ananaska nie, nie jesteś ostatnia Ja też nie spakowana, co więcej, kołyska też jeszcze w piwnicy
Pieknaszyszunia
Aia jesteś czarownicą
To ja chce się rozpakowywać od 1/12 ;-)jakby sie dało, hihi
To ja chce się rozpakowywać od 1/12 ;-)jakby sie dało, hihi
Solidaryzuje sie;-)
mam nadzieje, ze ten tydzien bedzie dla mnie rozstrzygajacy bo dzisiaj po raz pierwszy od dawna swiadomie mowie - MAM JUZ DOSC ;-)
spalam 3h, budzily mnie skurcze, nie jakies porodowe ale dosyc bolesne, od rana wymiotuje i cale plecy mnie bola, wydzieram sie bez sensu i jestem mega zmeczona
po prostu bajka
ide zaprowadzic dzieciaki do szkoly i wyrywam sie do centrum handlowego
polaze, porobie zakupy i dam samochod do czyszczenia - caly w blocie po wczorajszej eskapadzie do parku
jezu ide bo az nie lubie siebie kiedy tak smece
mam nadzieje, ze ten tydzien bedzie dla mnie rozstrzygajacy bo dzisiaj po raz pierwszy od dawna swiadomie mowie - MAM JUZ DOSC ;-)
spalam 3h, budzily mnie skurcze, nie jakies porodowe ale dosyc bolesne, od rana wymiotuje i cale plecy mnie bola, wydzieram sie bez sensu i jestem mega zmeczona
po prostu bajka
ide zaprowadzic dzieciaki do szkoly i wyrywam sie do centrum handlowego
polaze, porobie zakupy i dam samochod do czyszczenia - caly w blocie po wczorajszej eskapadzie do parku
jezu ide bo az nie lubie siebie kiedy tak smece
reklama
Paulettta
Ja też jestem niespakowana....a to dlatego, że jeszcze zostało mi prasowanie ubranek i nie chce mi się Nie wiem również gdzie będzie spał najmłodszy narybek, bo Filip cały czas nie jest przeprowadzony...nie mam też żadnego miejsca do przewijania...aaa i dzisiaj mi się przypomniało, że muszę poszukać koszuli nocnych do szpitala, bo zapomniałam o nich
Tiluchna- moje skurcze są już czasami mega bolesne, zastanawiam się poważnie czy w ogóle dotrwam do 38 tyg.
Tiluchna- moje skurcze są już czasami mega bolesne, zastanawiam się poważnie czy w ogóle dotrwam do 38 tyg.