reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

VICI biedulko trzymaj się jutro większość z Nas będzie z Wami myślami

BASIU , za Ciebie też mocno trzymam kciuki

KARPULA jak tam udało się torbę spakować? Ciekawa jestem która będzie pierwsza :-p (żartuję) Dziewczyny troszkę Wam zazdroszczę :-p.

AWUNIA szybko wróciliście do domu, fajnie że już masz swoje dzieciątko po tej stronie brzuszka :happy:

reklama
Awunia ogromne gratulacje raz jeszcze! A to już jesteście w domu? Czekamy na foto i szczegółowe relacje z przebiegu
Ja tam też już zazdroszczę Maluszków :zawstydzona/y::-) choc wiem, że mój jeszcze trochę musi zaczekać, ale teraz to już zleci..

Hej...
Wpadlam zobaczyc jak syruacja...i pieknie nam sie maluszki wykluwaja :D
Nie pisalam przez weekend bo w pt robilam pierogi ruskie na zapas az 300szt wyszloo:-D w sob rano sprzatanie potem zakupy swiateczno jedzeniowe i padlam :happy: A dzis mnie od rana tli ciagnie w dol czasem mam wrazenie ze mala zaraz wyleci...brzuszek twardnieje...ehhh nie wiem czy to juz tuz tuz czy poprostu tak jest ale weszlam w bezpieczny tydz wiec strach juz mniejszy :happy:
Odezwe sie jutro...milej nocki;-)

Powodzenia jutro na CC. :happy:

Witam.Ja nie śpię od 4 z minutami.Jakoś w ogóle nocka cięzka ciagle się budziłam co godzine prawie i jak po 4.00 sie przebudziłam to juz zasnac nie moge:eek: Wczoraj byłam u sasiadki i po 23.00 wróciłam,połozyłam sie ale chyba nie wyspałam sie:confused2:

reklama
Baska wielki dzien i spac z nerwow nie mozesz biedulko ..u mnie trzyletni syn wstal siku i kanapke i piciu i bajke a teraz wyglada przez okno bo pierwaszy snieg :-)

Do góry