tiluchna niesamowicie to budujące co napisałaś o swoich Brzdącach Zdaję sobie sprawę, że będzie ciężko na początku, ale właśnie strasznie liczę na tę niepowtarzalną więź, jaka ma szansę się wytworzyć między dzieciakami "prawie w równym wieku". Ja mam brata młodszego o 6 lat, mamy super kontakt w tej chwili, zawsze był mi bardzo bliski, ale też zawsze marzyło mi się bliższe wiekowo rodzeństwo, żebyśmy mogli razem wychodzić na plac zabaw, potem do kina, na balangi itd.;-)
Mamuśka tak, wszystko wskazuje na to, że będzie u nas rok i 4 miesiące różnicy. Taka chyba "klasyka" różnicy spod sztandaru "rok po roku" Ja karmiłam tylko 3 tygodnie piersią, jestem mamą butelkową, moje Młode odchowane na sztucznym pokarmie, więc okres wrócił mi bardzo szybko, już 3 miesiące po porodzie miałam regularne cykle. Trafiliśmy w którymś kolejnym, nie było tak romantycznie, że od razu po pierwszym okresie - bach
Mamuśka tak, wszystko wskazuje na to, że będzie u nas rok i 4 miesiące różnicy. Taka chyba "klasyka" różnicy spod sztandaru "rok po roku" Ja karmiłam tylko 3 tygodnie piersią, jestem mamą butelkową, moje Młode odchowane na sztucznym pokarmie, więc okres wrócił mi bardzo szybko, już 3 miesiące po porodzie miałam regularne cykle. Trafiliśmy w którymś kolejnym, nie było tak romantycznie, że od razu po pierwszym okresie - bach