reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

hej

mamaktosia sto latek:))) zazdroszcze sniadnako torcik..moj sie nie wysilil,dostalam od niego smsa..ale w stycnziu tak samo mu zrobie...nie ma co..

awunia masz powera,,choc do mnie,bo ja mam lenia,po pracy padam i tyle..

Co do laktatorow,tez milam reczny,ale u mnie samo sie lało....hyh..zobacyzmy jak teraz bedzie...
a co dor uchow..to ja tez nie licze,aby sie nie stresowac.czuje je,.i zawsze codziennie po kilkanascie razy,a w pracy to nawał...

reklama
MamUśKaaa88 ja w piątek też uderzam na rossman po rzeczy do higieny dla maluszka:tak: Nie przejmuj się, że Ci powera brakuje, nie wszystko na raz:tak: Ja ogarnęłam tylko kuchnię, a miałam zapał jeszcze, żeby duży pokój obskoczyć, ale mi się odechciało;-) ale prawda, że słoneczko motywuje, aż miło:tak::tak:

Aia znam ten problem, bo my też na kupnie komody jesteśmy, do tego stół, krzesła i sprzęty dla małego...ehhh...będzie to trochę kasy, ale cóż, jak mus to mus:no: Ale podziwiam, bo ja do układania w szafach nie mam cierpliwości :tak:A u mnie też okna w całym domu do umycia i o ile na piętrze poczekają, aż skończymy remonty, to na dole muszę je ogarnąć po troszku bo nic nie widać przez nie:eek:

Koralikowa uwierz, że chętnie bym Ci pomogła, tylko nie wiem, na ile jeszcze mi mój stan pozwoli;-)

Mamaktosia - Sto Lat!!!

Musze się Wam pochwalić bo udało mi się dziecku znaleźć przedszkole!!! Idzie od 1 października. Dla tych co nie wiedzą lub nie pamiętają to szukałam przedszkola w poprzednim było tylko 5 dzieci. W poniedziałek zaprowadziłam mojego syna a tu lipa inne dzieci chore. We wtorek przyszła jeszcze nowa dziewczynka ale tylko na 2h. Wsiedliśmy więc w samochód i pojeździliśmy po okolicznych przedszkolach i udało się. Zapisaliśmy go do takiego, do którego zapisy są przynajmniej rok wcześniej i masa chetnych. Akurat chwilę przed nami wyszli rodzice którzy wypisywali swoje dziecko bo za Chiny nie chciało z przedszkolu zostawać i cały dzień płakało.

Ja robiłam dziś pieczarki marynowane, jakieś 12 słoików wyszło. Teraz się relaksuję, bo wszyscy pognali do kościoła z racji 35 rocznicy ślubu teściów:-)

oreganoja to jestem sierota! Pytam o warsztaty w Wawie,a nie widziałam tych w Legionowie ;D a ja mieszkam w Legionowie :):):) Zagadam z M i jak nic nie mamy to się wybierzemy, bo rozumiem, że można z osobą towarzyszącą?

Witam.Ja na moment.Jestem dziś padnięta jak nie wiem co a nic takiego nie robiłam,pogoda chyba taka.
Jutro jadę na jakieś zakupy jesienno-zimowe dla siebie i Kamilka.

mamaktosia
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI TWOJEGO ŚWIĘTA!!!
ja będę świętowała 28go i potem 4 pazdziernika(Kamilek będzie miał 3latka:-))

mamuśka, tak można z osobą towarzyszącą. Dostałam od nich maila że jak będę chciała zrezygnować to trzeba ich poinformować. Więc się zapisałam teraz i zobaczymy co będzie w październiku, ale to sobota więc raczej pójdziemy :-)

K.M-B, to super że się udało. Mnie już teraz mrozi myśl o przedszkolu. Mieszkamy na młodym osiedlu gdzie przedszkoli jest jak grzybów po deszczu i nigdzie nie ma miejsc. Nikogo nie odstrasza fakt że trzeba zapłacić 700-800zł

reklama
oregano no ja też się zapisałam :) więc jak się nic nie zmieni to do zobaczenia na warsztatach :)
mb wszyscy w kościółku to miałaś pewnie chwilkę dla siebie :)
KMB fajnie, że się udało zapisać :)

Do góry