Cześć babki
,
Dzisiaj nie pada, więc mam nadzieję, że uda się nam dojść do sklepu bez przemoczenia. Wczoraj było straszliwie parszywie,a musiałam z psem i Bąblem dwa kursy zrobić. Masakra.
Ag - Krk a niech mnie, dostałabym szału!!! Zaoferowali się z kupnem wózka, to teraz muszą się dostosować do Waszych preferencji, nie swoich! Beznadziejni są czasem ludzie. Łaskę Wam robią. Ja takich sytuacji nie znoszę. Na szczęście to zwykle moi rodzice nam sponsorują różne rzeczy, a Oni ze mną obeznani i wiedzą, że zgrywamy się tak, żeby wszystkim pasowało uprzednio rozmawiając jak strony to widzą;-)
Ja bym nie odpuściła, wyjaśniła, że lepiej mieć wózek wcześniej niż potem na gwałt szukać. Bo tak zwyczajnie jest...
Mamuśka zazdroszczę Vectry. My się pospieszyliśmy i zanim do nas się podłączyli do bloku to podpisaliśmy umowę z innym operatorem, a jednak Vectra aktualnie jest bezkonkurencyjna
Moi rodzice mają i baaaardzo sobie chwalą:-).
Co do laktatorów...U nas się nie przydał, bo nie karmiłam piersią prawie wcale;-) Miałam kupiony jednak Medeli ręczny i całkiem nieźle dawał sobie radę. Słyszałam też, że Swing Medeli (wersja elektro) jest super!
gosia83 witaj
Pewnie, że w kupie raźniej!!!
Odnośnie ruchów...Jak jest spokojny dzień to nie tyle liczę, co wyczekuję na ruchy i orientuję się "na oko" czy jest ich dużo;-) Zwykle daje nieźle czadu, więc stresu nie mam, ale miewa bardzo ciche dni i przyznaję, że stracha czasem łapię