reklama
Ania_Bydgoszcz
Zaangażowana w BB
1majka1 witamy nową grudnióweczkę:-)na kiedy masz dokładnie termin?
K.M-B ja dziś dotkliwie odczułam swoją pierworódkową niewiedzę, wybór pierwszej paczki pampków zajął mi pół godziny
K.M-B ja dziś dotkliwie odczułam swoją pierworódkową niewiedzę, wybór pierwszej paczki pampków zajął mi pół godziny
Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
witamy...;-)Witajcie Dziewczyny, dzisiaj odkryłam to forum... Spodziewamy się z mężem maleństwa w grudniu Będę musiała przez kilka najbliższych dni przeczytać wszystkie posty w tym wątku...
przyjemniej lektury bo później przepytamy skrupulatnie
1majka1 witamy nową grudnióweczkę:-)na kiedy masz dokładnie termin?
Wcale Ci się nie dziwię ja w pierwszej ciąży też tak miałam. Moje koleżanki miały dzieci po 10-12 lat i większość na pierwsze dni po urodzeniu stosowała tetrę. Tak więc nie miałam sie kogo poradzić.
MamUśKaaa88
witaj majka! Miłej lektury
Ania nie martw się też tak mam. Mam dylematy z każdą rzeczą, jaką chcę kupić. Mąż twierdzi, że przesadzam, a ja i tak nie mogę się zdecydować
Ania nie martw się też tak mam. Mam dylematy z każdą rzeczą, jaką chcę kupić. Mąż twierdzi, że przesadzam, a ja i tak nie mogę się zdecydować
1majka1 witaj i się rozgaszczaj prędziutko
Hahaha, spokojnie, to norma, u mnie było tak samo. Proponuję kupić na początek oryginalne Pampersy new born od 2 do 5 kg, zwykle się sprawdzają i pasują, przynajmniej na tych pierwszych kilka dni. Dwójki są już duże naprawdę. A Bąbel, nawet jak się duży rodzi, to spada z wagi i jednak jest najczęsciej ociupinkiem o chudziutkich nóżkach (ściągacze 2-ek mogą być za luźne). No, chyba, że 5 kg. przewidujesz
Mój wagowo póki co podobnie do Twojej stoi, córcia tak samo rosła, a z wagą 3500 na świat przyszła w 42 tygodniu ciąży! Przy wypisie 3200 miała. Kruszynki takie będą
Hahaha, spokojnie, to norma, u mnie było tak samo. Proponuję kupić na początek oryginalne Pampersy new born od 2 do 5 kg, zwykle się sprawdzają i pasują, przynajmniej na tych pierwszych kilka dni. Dwójki są już duże naprawdę. A Bąbel, nawet jak się duży rodzi, to spada z wagi i jednak jest najczęsciej ociupinkiem o chudziutkich nóżkach (ściągacze 2-ek mogą być za luźne). No, chyba, że 5 kg. przewidujesz
Mój wagowo póki co podobnie do Twojej stoi, córcia tak samo rosła, a z wagą 3500 na świat przyszła w 42 tygodniu ciąży! Przy wypisie 3200 miała. Kruszynki takie będą
Ostatnia edycja:
Pieknaszyszunia
ostatnio koleżanka myślała ze te kg na pieluchach to ilość kupy
MamUśKaaa88
hahahhahaha Szyszunia dobre to!!!!
ostatnio koleżanka myślała ze te kg na pieluchach to ilość kupy
Ale mnie rozbawiłaś
reklama
Pieknaszyszunia
zawsze jak patrze na rozmiary i te kg to mi się to przypomina:-):-):-)