reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
magda, i bardzo dobry masz pomysł. Jak będę i ikea to pomacam sobie ten polarek czy fajny :-). Jak chcesz kocyk to dokup sobie jakiś wypełniacz jak włókninę silikonową. Chyba że chcesz taki lżejszy mieć

ja dziś zakupiłam pieluszki tetrowe białe i kolorowe dla córci, po 10 szt. O 17.00 mam wizytę u gina. przedstawię mu swoje badania:-) Potem jedziemy z mężem po zmywarkę do kuchni, bo to jedyny sprzęt którego nam brakuje. A półka pod nią się już robi:tak::-DIntensywny dziś dzionek, pozdrawiam

Fajny pomysł z tym zrobieniem samemu ja nie potrafię szyć ale babcia ma maszynę i jeszcze czasami szyję. Ja dzisiaj haftuję metki z imieniem co by przyszyć do rzeczy mojego poniedziałkowego przedszkolaka, można zamówić gotowe ale koszt - 90zł

Ewa ja dostałam w lipcu maszynę od męża, nigdy w życiu nie miałam nic wspólnego z szyciem, ale marzyłam o tym :) Dopiero się uczę, ale podoba mi się niesamowicie :)

Ewa na początek dostałam coś prostego i niedrogiego - ZOFIA 2015 - Wysyłka i prezent - stopka gratis! Galeria Łucznik . Uczę się sama, jest mnóstwo blogów o szyciu i filmików w sieci co i jak. Osiągnięć wielkich nie mam - skróciłam kilka par spodni, przeszyłam bluzkę, naszyłam naszywkę na rozdarty tył fotelika. teraz będę skracać zasłony i szyć poszewki na poduszki do salonu. następny w kolejce jest kocyk, potem na krzesła takie pokrycia. Zobaczymy czy coś z tego wyjdzie :)

Magda - zazdroszczę , ja do takich spraw nie mam zdolności , za to mam mamę :-D i nie zawaham się jej użyć , szyje, haftuje , szydełkuje , drutkuje ...złote ręce !

Kocyk sowy - rewelacja , jednak poszukam czegoś tańszego, a po miśku mam pełno kocyków i jeden nie używany z puchatkiem , gruby i puszysty , na zimę jak znalaz.

Ania - fajnie że masz możliwość nie oszczędzania na wyprawce , każdy by tak
chciał , :-) ciesz się zakupami , tym bardziej że to 1 upragnione dzieciątko , ja przy pierwszym to niestety z kasą było kiepsko i większość pożyczałam , teraz jest dobrze ale i wydatków dużo więcej niż kiedyś ... ale nie narzekam już ;-)

mb - czekamy na wieści z wizyty ! ostatnio widziałam w tesco takie cudne różowe ... ale mój synuś chyba by się nie ucieszył z różowych :-D chociaż ... pewnie było by mu wszystko medno

reklama
Do góry