Oregano w Ikei jest fajny materiał polarowy, oczywiście nie taki jak minky, ale ja chcę kupić zielony IKEA PS 2012 Tkanina - niebieski - IKEA i bierzesz za 30 zł 1m/1,5m więc się opłaca bardziej. Do tego zielonego wezmę górę taką EVALENA Tkanina - IKEA Będę miała drugi kocyk
reklama
mb89
Fanka BB :)
ja dziś zakupiłam pieluszki tetrowe białe i kolorowe dla córci, po 10 szt. O 17.00 mam wizytę u gina. przedstawię mu swoje badania:-) Potem jedziemy z mężem po zmywarkę do kuchni, bo to jedyny sprzęt którego nam brakuje. A półka pod nią się już robiIntensywny dziś dzionek, pozdrawiam
Fajny pomysł z tym zrobieniem samemu ja nie potrafię szyć ale babcia ma maszynę i jeszcze czasami szyję. Ja dzisiaj haftuję metki z imieniem co by przyszyć do rzeczy mojego poniedziałkowego przedszkolaka, można zamówić gotowe ale koszt - 90zł
Ewa na początek dostałam coś prostego i niedrogiego - ZOFIA 2015 - Wysyłka i prezent - stopka gratis! Galeria Łucznik . Uczę się sama, jest mnóstwo blogów o szyciu i filmików w sieci co i jak. Osiągnięć wielkich nie mam - skróciłam kilka par spodni, przeszyłam bluzkę, naszyłam naszywkę na rozdarty tył fotelika. teraz będę skracać zasłony i szyć poszewki na poduszki do salonu. następny w kolejce jest kocyk, potem na krzesła takie pokrycia. Zobaczymy czy coś z tego wyjdzie
mamaktosia
Fanka BB :)
Magda - zazdroszczę , ja do takich spraw nie mam zdolności , za to mam mamę i nie zawaham się jej użyć , szyje, haftuje , szydełkuje , drutkuje ...złote ręce !
Kocyk sowy - rewelacja , jednak poszukam czegoś tańszego, a po miśku mam pełno kocyków i jeden nie używany z puchatkiem , gruby i puszysty , na zimę jak znalaz.
Ania - fajnie że masz możliwość nie oszczędzania na wyprawce , każdy by tak
chciał , :-) ciesz się zakupami , tym bardziej że to 1 upragnione dzieciątko , ja przy pierwszym to niestety z kasą było kiepsko i większość pożyczałam , teraz jest dobrze ale i wydatków dużo więcej niż kiedyś ... ale nie narzekam już ;-)
mb - czekamy na wieści z wizyty ! ostatnio widziałam w tesco takie cudne różowe ... ale mój synuś chyba by się nie ucieszył z różowych chociaż ... pewnie było by mu wszystko medno
Kocyk sowy - rewelacja , jednak poszukam czegoś tańszego, a po miśku mam pełno kocyków i jeden nie używany z puchatkiem , gruby i puszysty , na zimę jak znalaz.
Ania - fajnie że masz możliwość nie oszczędzania na wyprawce , każdy by tak
chciał , :-) ciesz się zakupami , tym bardziej że to 1 upragnione dzieciątko , ja przy pierwszym to niestety z kasą było kiepsko i większość pożyczałam , teraz jest dobrze ale i wydatków dużo więcej niż kiedyś ... ale nie narzekam już ;-)
mb - czekamy na wieści z wizyty ! ostatnio widziałam w tesco takie cudne różowe ... ale mój synuś chyba by się nie ucieszył z różowych chociaż ... pewnie było by mu wszystko medno
reklama
mamaktosia pomijając cenę tych żeli jestem ciekawa czy faktycznie w jakimkolwiek stopniu ułatwiają poród, więc ponawiam pytanie czy któraś z Was stosowała żel położniczy?