reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

kasia witaj, tez sie boje reakcji corki, jest wielka przylepa:tak: ale przed nami jeszcze dluga droga:happy2:bedzie dobrze
laperedhil witaj ciekawe czy juz bedzie serduszko, testami sie nie przejmuj :blink:
oregano piekna beta, GRATKI:-)

Ale sie objadlam:baffled::baffled: fajnie ze mdlosci dopiero przed nami:-D:-D

reklama
laperedhil na pewno wszystko bedzie dobrze.
koriander faktycznie mamy duzo czasu zeby przygotowac nasze starsze pociechy na rodzenstwo,
Ja w pierwszej ciazy nie mialam zadnych dolegliwosci, zero mdlosci, zawrotow glowy, a teraz niestety juz w pierwszych tygodniach nie czuje sie najlepiej. a podobno druga ciaza jest...latwiejsza :)
zycze wszystkim milego wieczorku

to i ja dołączam :) witam Was dziewczynki i gratuluję :)

dwa pozytywne testy i ogromna radość :) ponieważ straciłam drugą ciążę w listopadzie, w 9 tygodniu, staram się być teraz pozytywnie nastawiona, ale wspomnienia tamtego okresu czasem wracają :-(
musiałam mieć niestety zabieg bo ciąża nie rozwijała się prawidłowo, do tego krwawiłam przez tydzień. Aż w końcu zdecydowali o zabiegu. Nikomu nie życzę tego co przeszłam w tamtym czasie.

na razie tylko piersi bolą i bywam strasznie zmęczona, ale poza tym czuję się świetnie i mam nadzieję, że tak zostanie ;)
synek, prawie 3 latek już wie i jest bardzo podekstytowany, także myślę że będzie dobrym braciszkiem :)

Mieszkam w UK także na kilka usg planuję przylecieć do Polski, tak jak robiłam to w pierwszej ciąży, ale planuję urodzić w UK. Pierwszy poród był bardzo pozytywny, najpierw gas&air, a potem epidural.
Przed pierwszą ciążą miałam zdiagnozowany factor V leiden, czyli zmutowanny czynnik układu krzepinięcia, także przez całą ciążę musiałam sobie robić zastrzyki w brzuch z Clexane. Zastrzyki zaczęłam już robić :baffled:

oj chyba się trochę rozpisałam :)
pozdrawiam Was bardzo serdecznie i życzę spokojnego wielkanocnego poniedziałku
Arwen

Czy któraś z Was widziała już swoją fasolkę na usg? Idę jutro na badanie i ciekawa jestem czy już coś będzie widać... :-) czy to jeszcze nie za wcześnie?

Witam się i ja :)
Z siostra Koriander się znamy, resztę witam ciepło w to zimno wiosenne ;)
Wg. moich obliczeń jestem w 5tyg. ciąży, 2 testy zrobione-pozytywne, jutro lecę na betę, i od razu zarejestrować się do ginekologa, tylko się martwię bo zawsze ma miesięczne terminy, może jakimś cudem uda mi się panie z rejestracji namówić na wcześniejsza wizytę, będę to jakoś argumentować :)
To nasza pierwsza ciąża, jestem pozytywnie nastawiona a tatuś już zaczyna gadać z brzuchem :-D
Jesteśmy bardzo szczęśliwi.;-)
Chorym życzę zdrówka a reszcie by beta przybywała i byśmy czuły się wyśmienicie.
Mnie na razie pobolewają syski i na dole cos tam sie dzieje(kłuje, czy jakos tak).

hej
ja sie witam strasznie chora:-( gardlo mnie tak boli ze az sie plakac chce, katar i cos czuje ze kaszel sie zaczyna:wściekła/y: najgorsze jest to ze na samym poczatku infekcja moze zaszkodzic fasolce:-(

Szyszuniu witaj sista ;-);-)

trzymam kciuki za dzisiejsze betki i wizyty!

reklama
ahoj :)
no ja juz po becie, czekam na wyniki, jakoś ok 17 na www maja być wiec dam znać, poleciałam od razu do ginekologa się zapisać to pech chciał ze położnej komp padł i jutro mam z rana się przypomnieć, wiec myślę ze szybko to załatwię :)

sis, przypomnij który u Ciebie tydzień?
ja wyliczyłam sobie ze 5tc i ze termin ze str www 6.12.13, zobaczymy co powie lekarz....
duuuuuzo zdrówka Ci życzę Kochana!

Do góry