Oregano -jak pisałam, będzie dobrze:-) Jak mojemu ginekologowi powiedziałam, że testy wykazały ciążę i jakie mam objawy, to zanim jeszcze mnie zbadał, powiedział "na pewno jest pani w ciąży":-) Trzymajcie kciuki, żebym wyzdrowiała, bo mnie ta choroba wykańcza:-(
reklama
Bez stresu Oregano,jak testy wychodzą dodatnio, to już jest pewne No bo skąd niby ta gruba druga krecha?
Poza tym, może ta ginekolog ma taki styl, że zleca akurat to własnie badanie...
Boli mnie brzuch....tzn.może nie boli, a ćmi bardziej... jak na miesiączkę. I głodna jestem - poszczę wytrwale!
Poza tym, może ta ginekolog ma taki styl, że zleca akurat to własnie badanie...
Boli mnie brzuch....tzn.może nie boli, a ćmi bardziej... jak na miesiączkę. I głodna jestem - poszczę wytrwale!
koriander
Fanka BB :)
oregano witaj:-) nie wiem co to za rodzaj beta lekarz ci zlecil ale zrob sobie to normalne, chociaz 2 testy to raczej pewniak
koriander
Wesołych świąt kochane grudnioweczki, oby nam zdrowo rosly brzuszki
kasia&filip
Witam wszystkie przyszle mamusie. Chyba i ja moge dolaczyc do tego watku, 3 testy pozytywne wiec to nic innego niz wyczekiwana ciaza. Niestety na wizyte u lekarza musze troszke poczekac.
Jestem juz mamusia dwuletniego Filipka i juz sie boje jak maly zareaguje na rodzenstwo...
Zycze spokojnych Swiat i smacznego jajeczka (ps. w pierwszej ciazy nie moglam zniesc nawet zapachu jajka )!
Jestem juz mamusia dwuletniego Filipka i juz sie boje jak maly zareaguje na rodzenstwo...
Zycze spokojnych Swiat i smacznego jajeczka (ps. w pierwszej ciazy nie moglam zniesc nawet zapachu jajka )!
robiłam dzisiaj badanie i wyszło 2134 u/l wiec pasuje na koniec 5 tygodnia tamto badanie podobno zleca sie znacznie później ale nie do wykrywania ciąży, więc gin zaoferowała mi jedynie niepotrzebny stres :/ Zdrowych Świat wszystkim przyszłym mamusiom!
reklama
laperedhil
dolaczam i ja.. w stresie :/ lekarz 4.04 - i 4 testy pozytywne, choc ostatni troche bledszy niz pierwsze ..
choroba sie przypaletala wraz z wiescia o ciazy ale na szczescie mija powoli. Brzuszek okresowo pobolewa, piersi tez. Do toaletki latam czesciej. Poki co ciesze sie ze jesc mi sie nie chce jakos szczegolnie wiecej.
Niestety dzis samopoczucie nie dopisuje, zawroty glowy od rana ze hej. Chyba nie wytrzymam do czwartku - tak chcielismy dzidzie i nic dlugi czas a tu nagle szok, zaskoczenie i teraz to zupelnie nie spodziewane bylo. Trzymajcie kciuki zeby te kolory testow to moje przeczulenie bylo. Pozdrawiam mamuski a termin grudniowy bo dluuugie cykle sa. Wypada ze to 5 tydzien.
choroba sie przypaletala wraz z wiescia o ciazy ale na szczescie mija powoli. Brzuszek okresowo pobolewa, piersi tez. Do toaletki latam czesciej. Poki co ciesze sie ze jesc mi sie nie chce jakos szczegolnie wiecej.
Niestety dzis samopoczucie nie dopisuje, zawroty glowy od rana ze hej. Chyba nie wytrzymam do czwartku - tak chcielismy dzidzie i nic dlugi czas a tu nagle szok, zaskoczenie i teraz to zupelnie nie spodziewane bylo. Trzymajcie kciuki zeby te kolory testow to moje przeczulenie bylo. Pozdrawiam mamuski a termin grudniowy bo dluuugie cykle sa. Wypada ze to 5 tydzien.