reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Cayoka. Ja z miskiem przytylam strasznie duzo i przuch masakra popekany strasznie a ty przejmujesz sie dwoma :-) do tego zostal mi z przodu drugi tylek zwisajacy fakt po trzeciej ciazy zszedl mi niewiem co teraz bedzie . Jeszcze co do rozstepow wiem bo znajoma kosmetyczka mi mowila ze na rozstepy dobra mikrodermobrazja jesli sa w miare plytkie mozna je usunac ale ja niemam czasu na takie cuda. Tymbardziej pieniedzy bo kilka razy zabieg trzeba powtorzyc ..

reklama
Witam z rana. Dzisiaj wychodziłabym ze szpitala jednak malutki ma żółtaczkę i się naświetlamy a co gorsze ma CRP 60 i musi antybiotyk dostawać. Biedny cały pokłuty jest od pobierania krwi. Dodatkowo wkłucie ma. To samo miałam ze starszym synkiem. Tydzień w szpitalu i też nie wiadomo skąd stan zapalny. Eh. Chciałabym już do domu. Salę klitkę mamy. Jak wstawili inkubator to w ogóle nie ma jak się ruszać. Tv nie działa. Eh trzeba przetrwać byle mały był zdrowy. Trzymam kciuki za te w dwupaku żeby przed świętami w domu z maluchami już były. Nam jak dobre wyniki antybiotyk przyniesie to uda się wyjść a jak nie to święta w szpitalu.

malutka zycze szybkiego pozbycia sie zoltaczki i stanu zapalnego.
cayoka ja mam tylko pare nowych i to na biodrach i smaruje biooil a na brzuchu jedno malenswto mi sie zrobilo ale prawie niewidoczne.Smaruje blizne i masuje brzuch to i te biodra jade przy okazji.
Wszytkim chcacym urodzic przed swietami zycze tego z calego serca :-)
kasia&filip i wam zdrowych,szczesliwych Swiat zyczymy

tak jestem w domciu spowrotem mialam wyjsc dzis rano bo chcieli zobaczyc jeszcze czy przez noc mnie nie złapia skurcze ale polozna pogadala z lekarzem dzieki temu spedzilam spokojna noc w domku szkoda ze w dwupaku ale skoro mały chce jeszcze poczekac to go nie wygodnie hehehe:)

kasia&filip dzięki wielkie,dla Was również spokojnych świat! Super chłopaki!
agelika, Eda mojego to nie rusza :-)
cayoka noo, niestety, ale na tyłku mi się pojawiły okropne... Do tej pory smarowałam się tylko oliwką, a niedawno kupiłam clarins (podobno dobry, ale drogi ;/)
malutka zdrówka dla Małego i trzymajcie się dzielnie! Mam nadzieję, że wyjdziecie na święta
vici tak ja poproszę przed świętami ;-)

Witam.Ja sama w domu z dziecmi bo maz poszedl sobie dorobic na fuche z sasiadem.jakos ogarmiam to ale jest ciezko.Bylismy wczoraj na pierwszej wizycie u pediatry Tomek wazy juz 3700g a wage wypisowa mial 2820g.Szczepienie mamy 9 stycznia,na badanie bioderek 22 stycznia.Daje mu nadal mm bo on ciagle glodny pokarmu mam duzo lecz jest slaby wiec dlatego zjadajac dwa cycki sie nie najada i zjada 100ml mm do tego oczywiscie nie zawsze ale czesto sie zdarza.

Ja od samego rana mam biegunke i wymiotuje i nie mam pojecia czemu boje sie zeby nie zarazic malego jak jest to jelitowka i nie wiem co tez moge brac jesli karmie Tomcia:baffled:

reklama
Do góry