lucere my wychodzac w pon ze szpitsla dostalam zalecenie skonsultowac to w sr bo hyla zolta ale wedlug ich skali moglsm wyjsc. W sr doktor zrobila badania I dzwonila o 17 ze mamh hechac do kliniki bo mala ma wydoka zoltaczke. No I pojechalam czekalam 4h zanim nas przyjeli po polnicy na oddzusl a dopuero po 3 nad ranrm lampy. Paranoja. A teraz znowu wymyslaja. Boja sie nas tak ze omijaja. Albo przychodzi lekarz pyta czemu tu jestem zabic nuc wiecej.
reklama
Malutka - no właśnie dziś była położna i powiedziała że to jest fizjologiczna zoltaczka wiec się jeszcze wstrzymam. A Ty jesteś bardzo dzielna. Mnie tak wszystko boli że płacze z bólu, wole nie myśleć co by było jakby jeszcze coś z dzieckiem się działo..
Polcia-to rzeczywiście masakrę tam przechodzisz.. Współczuję.
Polcia-to rzeczywiście masakrę tam przechodzisz.. Współczuję.
Ostatnia edycja:
polcia, współczuję szpitalnych historii. Musisz być dzielna i pamiętaj że to dla Twoich dziewczynek
lucere, nie robili małej morfologii? Dziwne... zobacz jeszcze na wypisie. Na te bóle spróbuj czopki diclofenac, tylko że są chyba na receptę. Mi w szpitalu bardzo pomogły
lucere, nie robili małej morfologii? Dziwne... zobacz jeszcze na wypisie. Na te bóle spróbuj czopki diclofenac, tylko że są chyba na receptę. Mi w szpitalu bardzo pomogły
koriander
Fanka BB :)
lucere nie martw się żoltaczka fizjologiczna to nic strasznego, przystawiaj jak najczesciej do piersi, u nas zniknęła około 9-10 dnia. Jak dziecko nie jest ospałe i ladnie pije to jest ok
polcia współczuje problemu trzymajcie się!
lucere a używasz tantum rosa? Mi po poprzednim porodzie fajnie usmierzało ból i przyspieszyło gojenie
Jak tam brzuchatki się czują?;-)
polcia współczuje problemu trzymajcie się!
lucere a używasz tantum rosa? Mi po poprzednim porodzie fajnie usmierzało ból i przyspieszyło gojenie
Jak tam brzuchatki się czują?;-)
smutnamama
Witam mamuski.. ja tak na szybko bo strasznie duzo roboty przed swietami istny kociol jeszcze cala trojke chlopakow mam , bo zadna babcia nie okazuje checi ktoregos wziac ale wsumie nie dziwie sie ;-)
Ja tak dziewczyny mysle ze dlamnie to dzisiejszs doba by byla fajna do rodzenia bo urodzilam pierworodnego 21 miska 12. A maxa 1.02. A dzis 21.12 :-) ale znajac moich leniwych chlopcow to jeszcze pochodze do stycznia i moze urodze 02.01 , a tak milo by bylo maluszka miec w domu przed wigilia. Jutro chlopaki jada po choinke i wymyslili ze chca do sufitu , bedzie sie sypalo ... milego dnia dziewczyny , a dlatych co po szpitalach leza szybkiego powrotu do domu :-)
Ja tak dziewczyny mysle ze dlamnie to dzisiejszs doba by byla fajna do rodzenia bo urodzilam pierworodnego 21 miska 12. A maxa 1.02. A dzis 21.12 :-) ale znajac moich leniwych chlopcow to jeszcze pochodze do stycznia i moze urodze 02.01 , a tak milo by bylo maluszka miec w domu przed wigilia. Jutro chlopaki jada po choinke i wymyslili ze chca do sufitu , bedzie sie sypalo ... milego dnia dziewczyny , a dlatych co po szpitalach leza szybkiego powrotu do domu :-)
oregano - no własnie bilirubiny napewno jej nie robili, bo pytałam o to, a morfologie to nei wiem.. wiem że z pięty krew pobierali raz, ale nie widze wyników nigdzie..
koriander - używam tantum rosa, dziś mi zdjęli szwy wiec już jest dużo lepiej.. A małą przykładam do piersi na żądanie czasem co 10 min a czasem jak teraz co 2 godziny..
koriander - używam tantum rosa, dziś mi zdjęli szwy wiec już jest dużo lepiej.. A małą przykładam do piersi na żądanie czasem co 10 min a czasem jak teraz co 2 godziny..
smutnamama
Lucere z piety jak pobierali krew to jesli wszystko w porzadku to wynikow miec nie bedziesz... jesli cos nie tak przysla ci poczta bo ta probke gdzies wysylaja bo to badanie na powazne choroby typu mukowiscytydoza
angelika1609
ale fajnie juz tak duzo rozpakowanych mamusiek jest. Zazdroszcze bo u nas jeszcze cisza i zapowiada sie ze swieta w szpitalu bo tydzien po terminie juz biora a mi tydzien minie w poniedzialek ((
reklama