reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

lucere my wychodzac w pon ze szpitsla dostalam zalecenie skonsultowac to w sr bo hyla zolta ale wedlug ich skali moglsm wyjsc. W sr doktor zrobila badania I dzwonila o 17 ze mamh hechac do kliniki bo mala ma wydoka zoltaczke. No I pojechalam czekalam 4h zanim nas przyjeli po polnicy na oddzusl a dopuero po 3 nad ranrm lampy. Paranoja. A teraz znowu wymyslaja. Boja sie nas tak ze omijaja. Albo przychodzi lekarz pyta czemu tu jestem zabic nuc wiecej. :wściekła/y:

reklama
Malutka - no właśnie dziś była położna i powiedziała że to jest fizjologiczna zoltaczka wiec się jeszcze wstrzymam. A Ty jesteś bardzo dzielna. Mnie tak wszystko boli że płacze z bólu, wole nie myśleć co by było jakby jeszcze coś z dzieckiem się działo..

Polcia-to rzeczywiście masakrę tam przechodzisz.. Współczuję.

Ostatnia edycja:
polcia, współczuję szpitalnych historii. Musisz być dzielna i pamiętaj że to dla Twoich dziewczynek
lucere, nie robili małej morfologii? Dziwne... zobacz jeszcze na wypisie. Na te bóle spróbuj czopki diclofenac, tylko że są chyba na receptę. Mi w szpitalu bardzo pomogły

lucere nie martw się żoltaczka fizjologiczna to nic strasznego, przystawiaj jak najczesciej do piersi, u nas zniknęła około 9-10 dnia. Jak dziecko nie jest ospałe i ladnie pije to jest ok :)

polcia współczuje problemu :( trzymajcie się!

lucere a używasz tantum rosa? Mi po poprzednim porodzie fajnie usmierzało ból i przyspieszyło gojenie :tak:

Jak tam brzuchatki się czują?;-)

Witam mamuski.. ja tak na szybko bo strasznie duzo roboty przed swietami istny kociol jeszcze cala trojke chlopakow mam , bo zadna babcia nie okazuje checi ktoregos wziac ale wsumie nie dziwie sie ;-)
Ja tak dziewczyny mysle ze dlamnie to dzisiejszs doba by byla fajna do rodzenia bo urodzilam pierworodnego 21 miska 12. A maxa 1.02. A dzis 21.12 :-) ale znajac moich leniwych chlopcow to jeszcze pochodze do stycznia i moze urodze 02.01 , a tak milo by bylo maluszka miec w domu przed wigilia. Jutro chlopaki jada po choinke i wymyslili ze chca do sufitu , bedzie sie sypalo ... milego dnia dziewczyny , a dlatych co po szpitalach leza szybkiego powrotu do domu :-)

oregano - no własnie bilirubiny napewno jej nie robili, bo pytałam o to, a morfologie to nei wiem.. wiem że z pięty krew pobierali raz, ale nie widze wyników nigdzie..

koriander - używam tantum rosa, dziś mi zdjęli szwy wiec już jest dużo lepiej.. A małą przykładam do piersi na żądanie :) czasem co 10 min a czasem jak teraz co 2 godziny..

Lucere z piety jak pobierali krew to jesli wszystko w porzadku to wynikow miec nie bedziesz... jesli cos nie tak przysla ci poczta bo ta probke gdzies wysylaja bo to badanie na powazne choroby typu mukowiscytydoza

my nadal w dwupaku. termin mija jutro, rozwarcie na opuszek, delikatne skurcze przepowiadające, Małej się nie spieszy:-) a moja pani dr była przekonana, że urodzimy przed terminem:D

reklama
Angelika ale może pójdzie tak jak u mnie i na Wigilię będziesz miała najpiękniejszy prezent. I wtedy mało ważne będzie gdzie spędzisz święta :-D

Do góry